Jedan od onih…

U uspehu Stuttgarter Futsal Club e.v., igrač koji  je bio jedan od nosilaca uspeha “družine sa Balkana” i koji je lomio mečeve svojim briljantnim potezima je Srđan Srđo Ivanković. Reprezentativac Bosne i Hercegovine sa kojom je ostvario istorijski uspeh plasmanom na UEFA Futsal EURO u Holandiji u Stuttgarter je stigao iz FC Salines Tuzla. Strelac pobedonosnog gola u finalu, za još jedan istorijski ekipni uspeh u svojoj karijeri, ovoga puta protiv tima HOT05, dao je za Futsal Balkan komentar o prethodnoj takmičarskoj sezoni u Nemačkoj i fantastičnom uspehu svoje ekipe u premijernom izdanju BundesLige.

Osvrt na proteklu sezonu je svakako uvijek lakši i lijepši nakon osvojene titule prvaka.
Kao i svaka sezona, u svakom klubu je satkana od mnoštva lijepih i manje lijepih trenutaka. Pogotovo u klubovima gdje su ciljevi titule, velika je odgovornost i obaveza za naporan rad i trud.
Jako sam srećan što sam uopšte došao u ovaj klub i imao priliku da dam svoj puni doprinos njegovom rastu, prvenstveno iz razloga što smo se upisali u istoriju kao prvaci prve BundesLige ikada.
Liga objektivno nije toliko kvalitetna ali organizacija utakmica i cijele lige je jako dobra. Za utakmice vlada izuzetno veliko interesovanje tako da je za očekivati da ova liga u narednim godinama biva sve jača i jača.
Ono što bih istakao kao najveći adut i najveće zadovoljstvo je moja ekipa u smislu ljudskih vrlina i igračkih kvaliteta svakog pojedinca u timu.
Što se tiče naredne sezone, najpre ćemo sačekati još koji dan da se odmorimo pa ćemo vidjeti kako i šta dalje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.