Srbija čeka Španiju!

Posle mnogo odgledanih utakmica u okviru omladinskih liga U19 na teritoriji Srbije, stručni štab omladinske reprezentacije Srbije u futsalu, igrača rođenih 2002.godine i kasnije, na čelu sa gospodinom Vladimirom Pršom Jovanovićem, odlučio se za spisak momaka koji će nositi dres sa državnim grbom na prijateljskim utakmicama protiv reprezentacije Španije.

Prenosimo očekivanja selektora futsal reprezentacija Srbije do 19 godina gospodina Jovanovića:

Pozdrav za sve čitaoce vašeg portala i zahvalni smo vam što pratite sva dešavanja našeg sporta.
Prvo okupljanje mlade reprezentacije u 2020. godini je u Zrenjaninu i odigraćemo dve pripremne utakmice sa reprezentacijom Španije momaka rođenih 2002.godine i kasnije.
Prethodna generacija Španije je osvajač prvog Evropskog prvenstva za dečake rođene 2000/01. godišta i to dovoljno govori o reprezentaciji koja nam dolazi na megdan.
Mi moramo iskoristiti treninge na ovom okupljanju za što bolje uigravanje i proveru igrača koji su po prvi put na spisku reprezentacije. Utakmice sa Španijom će nam posluziti za još veći napredak, jer najbolje se uči kada se igra protiv najboljih.
Proširili smo spisak za par novih imena, a par momaka trenutno nisu na spisku u odnosu na reprezentaciju koja je gostovala u Ukrajini. Na ovaj način širimo bazu naših igrača i pratimo njihov rad i razvoj, tako da u određenom trenutku izaberemo najbolje i najspremnije dečake za naredne duele.
Hvala vam još jednom na interesovanju i pozivamo sve koji su u mogucnosti da podrže naše momke na utakmicama u Zrenjaninu 21.01. od 18:00 časova kao i u Novom Bečeju 22.01. takođe od 18:00 časova. Okupljanje igrača i stručnog štaba je u subotu 18.01.2020.godine u SC FSS u Staroj Pazovi odakle se kreće u Zrenjanin gde će mladi igrači odraditi treninge do početka utakmice protiv selekcije Španije.
Sportski pozdrav!

Spisak igrača:

Ljubiša Šević /Ekonomac, Kragujevac/,
Luka Đorđević /Siliko, Slovenija/, i
Uroš Maran /SAS, Zrenjanin/.

Stefan Sarić /Crvena Zvezda, Beograd/,
Pavle Savković /Olimp, Vrnjačka Banja/,
Uroš Nedeljković /Olimp, Vrnjačka Banja/,
Lazar Živanović /KMF Bajina Bašta/,
Matija Urošević /Jastrebac, Blace/,
Ensar Redžović /KMF Novi Pazar/,
Lazar Đorđević / Siliko, Slovenija/,
Marko Živanović /RB Valjevo/,
Andrija Marjanović /KMF Smederevo/,
Mitar Eraković /Leteći Holanđanin, Vrbas/,
Aleksandar Lukić /KMF Bajina Bašta/,
Aleksandar Stanković /KMF Požarevac/,
Aleksandar Tomić /KMF Samo pravo, Zemun/.

Zahvaljujemo se selektoru Jovanoviću na odvojenom vremenu i rečima povodom predstojećih utakmica protiv selekcije Španije.

Srećno momci!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.