U sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, U19 reprezentacija Srbije će se okupiti u Vrnjačkoj Banji u periodu od 18.10.-21.10.2020.godine.

Futsal Evropsko Prvenstvo za omladinske reprezentacije bi po planu trebalo biti održano od 01.11.-07.11.2021.godine a šansu da se među učesnicima nađu kroz kvalifikacije potražiće i U19 selekcija Srbije. U sklopu ovih priprema, u Vrnjačkoj Banji u Hali “Vlade Divac” U19 selekcije Srbije i Crne Gore odigraće dve prijateljske utakmice koje će selektorima poslužiti kao uvid u stanje svojih izabranika obzirom da je situacija sa virusom Covid-19 poremetila ideje i unapred zacrtane planove i programe zacrtane od strane stručnih štabova.

Na spisku reprezentacije Srbije za prijateljske utakmice protiv U19 selekcije Crne Gore nalaze se sledeći igrači:

-golmani Luka Đorđević (Futsal Klub Dobrepolje, Slovenija), Ljubiša Šević (Olimp, Vrnjačka Banja).
-igrači Petar Stevanović (Kalča, Niš), Aleksandar Tomić (Zemun Samo Pravo), Uroš Nedeljković (Olimp, Vrnjačka Banja), Lazar Živanović (KMF Bajina Bašta), Matija Urošević (Jastrebac, Blace), Ensar Redžović (Novi Pazar), Lazar Đorđević (Futsal Klub Dobrepolje, Slovenija), Andrija Marjanović (Smederevo), Mateja Ćirka (Forum, Vršac), Slobodan Koprivica (Leteći Holanđani, Vrbas),Strahinja Čarapić (Crvena zvezda, Beograd), Aleksandar Stanković (Požarevac), Ognjen Stanković (Požarevac).

Stručni štab čine

:-Vladimir Jovanović, selektor,

-Marko Gavrilović, trener,

-Ivan Mandić, trener golmana,

-Marko Jovanović, doktor,

-Branislav Radenković, fizioterapeut,

-Igor Gačić, tim menadžer.

Utakmice protiv futsal selekcije Crne Gore odigraće se 20.10.2020.godine sa početkom od 17 časova i 21.10.2020.godine u 12 časova u Hali “Vlade Divac” u Vrnjačkoj Banji.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.