Naše dame pobedile reprezentaciju Slovenije u prvom meču na turniru koji se igra u našoj zemlji.

Izabranice Dejana Majesa su u Zrenjaninu slavile sa 5:3.

Pogotke za našu reprezentaciju postigle su: Milošević 7. minut, Vuković 16.minut, Trišić 16.minut, Krunić 27. minut i Stojanović 35. minut.

Utiske sa utakmice prenela nam je Andrijana Trišić:

Ušle smo u utakmicu maksimalno fokusirane na sve zahteve i principe koje smo za jako kratko vreme prošle sa Pršom i selektorom Majesom. Svesne da dosta toga nedostaje u igri, trudile smo se da svojom lucidnošću to prekrijemo, i mislim da smo uspele u tome. Srećna sam sto je ta prva istorijska utakmica u Srbiji otišla u ovom smeru, i sto smo uspele da pokažemo da jesmo za sve te izazove i spremne na još veće.

Ova utakmica je još jedan dokaz da bez dobre atmosfere i pravog tima, kako na terenu, tako i van njega, nema uspeha, a mi smo imali, sto se odrazilo dobrim rezultatom i još boljom igrom.

Ostaje nam da radimo jos jače, upijamo znanja koja nam stručni štab nesebično pruzaju, jer učiti od najboljih i jeste ključ uspeha.

Svoje utiske prenela nam je i Marija Vuković:

Srećna sam zbog prve istorijske pobede u Srbiji, jos veća sreća je igrati pred publikom rodnog grada Zrenjanina, sto mi je davalo vetar u ledja tokom celog meča i hvala im na tome!

Na kraju utakmice, u prvi plan se uvek ističe rezultat, tako da ne ostavljam prostora da ne kažem da sam ponosna na ceo tim, jer iza toga ipak leži pravi rad i ogromna želja svih nas.

Srećna sam što sam deo ove ekipe gde atmosfera krasi svaki trenutak. Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanom poverenju i šansi  koja se ne dobija tako lako.

U sledeću utakmicu ulazimo jos jače, a cilj iz utakmice u utakmicu se ne menja, ostaje isti!

Utiske nam je prenela i Marija Krunić:

Zadovoljna sam našom igrom, koja je zahvaljujuci velikoj posvevenosti trenera i igračica digla na viši nivo, u prvom poluvremenu je sve teklo jako dobro, uz naravno poneku grešku, golovi su konačno došli. U drugom poluvremenu je malo popustio tempo, koncetracija na trenutke padala ali mogu reći da sam jako zadovoljna ishodom, kao i saigračice i stručni štab. Bitna pobeda za nas, na samom startu.

Naše dame danas od 20h igraju protiv Slovačke.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.