Kraja 6. kola Prve Futsal Lige Makedonije donosi novih situacija.

Rezultate vidite u nastavku:

KMF Arben Bajrami – KMF Juventus Serava              9 : 3

KMF Karadaku – KMF Crna Reka                                  6 : 2

KMF Astibo – KMF Mal Ajax                                           3 : 3

KMF Kegi Mobi – KMF Veles                                           7 : 1

KMF Proekt – KMF Kratovo                                          11 : 4

KMF Shkupi – KMF Železarec                                         1 : 1

KMF Arben Bajrami pokazao je snažnu igru ​​sa borbeni KMF Juventus Serava i istakao se svojim strelcima koje su dali: Ramadani 4 gola, Sulejmani 2, Omerović 1, Rexhepi 1, Jahja 1.

KMF Karadaku je pobedio u jakoj igri sa KMF Crna reka sa strelcima: Shukriu 3 gola, Ajdini 1, Zekiri 1 i Dalipi 1.

KMF Astibo i KMF Mal Ajax imali su ujednaceni igru sa isti rezultat u svoju konkurentsku borbu. Kao i ekipe iz istog grada KMF Kegi Mobi- Veles i KMF Veles koje su imali konkurentski različita utakmica u pristupe, u kojoj je ipak KMF Kegi Mobi pobedio sa brojem golova.

KMF Proekt u igri sa KMF Kratovo dominirao sa strelcima Kostadinov 4, Jovanov 1, Ivanovski 1, Rangotov 1, Krstevski 1, Tenekdziev 1, Andov 1 i Mihajlov 1. Golman Antonio Petrovski pokazao je kako se zaista brani.

KMF Shkupi imao remi sa KMF Železarec. Strelac za KMF Shkupi bio je Dragan Petrovič u prvom poluvremenu, dok su oni kažnjeni na kraju utakmice kada su gosti KMF Železarec iskoristili šut iz kaznenog prostora sa 9 metara. Nakon toga je ekipa KMF Shkupi premašila brojku od 5 slobodnih udaraca u roku od jedne polovine.

U ovom meču, uprkos umoru koji se očitovao kod nekih igrača KMF Shkupija, nedostajao je jedan od najiskusnijih u domaćem futsalu Zoran Leveski, kao i par Redžep Sulejmani i Bejtula Jakupi zbog Covid19, kao i povrijeđeni Erkan Shabani.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.