Futsal klub Shkupi u 10. kolo Prve Futsal Lige Makedonije, dobili su veliki rezultat protiv KMF Malog Ajaxa.

KMF Shkupi porazio KMF Mal Ajax sa rezultatom 12: 1.

Prvo poluvreme je završeno sa 3: 0 u kojem su glavnu reč vodili Zoran Leveski i Dragan Petrović, koji su postigli dva gola.

Započelo je uravnoteženo, jer je skok rezultata desio se preko Zorana Leveskog, da bi usledio odgovor gostiju tako što je rezultat postao 4: 1. Međutim, ovo je bilo sve što su učinili gosti iz Štipa, nakon što je na scenu izašao Erkan Seferi, postigavši ​​dva brza pogotka za 6: 1.

Zoran Leveski u 31. minuti postigao je treći lični pogodak u ovom obračunu, pogodivši za 7: 1. Nikola Dimovski 4 minuta kasnije postigao 8. pogodak za Futsal Shkupi. U roku od dve minute Erkan Seferi postigao je još dva pogotka za rezultat 10: 1, dok su zadnja dva pogotka postignuta u roku od nekoliko sekundi u 39. minuti. Oni su bili u sastavu Dragana Petrovića i Bejtulla Jakupi.

Bilo je ovo više nego zaslužena pobeda ekipe koja je na ovaj način upisala 7. prvenstvenu pobedu. KMF Shkupi nalaze se na treče mesta tabele, uprkos činjenici da je trenutno 5 bodova manje od prve na tebeli KMF Proekt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.