Kako da objavim komentar na stranici?

  • Ukoliko ste registrovani na stranici ukucajte samo Vaš komentar na dnu teksta i kliknite SEND i naši administratori će u najkraćem roku pregledati Vaš komentar i ukoliko nema verske, rasne i bilo kakve druge netrpeljivosti isti objaviti. Svaki komentar koji sadrži bilo kakav oblik diskriminacije neće biti objavljen.
  • Ukoliko niste registrovan posetilac naše stranice ukucajte Vaš komentar, ime i prezime, email adresu, kliknite SEND  i Vaš komentar će biti u najkraćem roku pregledan od naših administratora i ukoliko nema verske, rasne i bilo kakve druge netrpeljivosti isti objaviti. Svaki komentar koji sadrži bilo kakav oblik diskriminacije neće biti objavljen.

 

Kako da se reklamiram na FutsalBALKAN.com stranici?

  • Na stranici FutsalBALKAN.com možete se reklamirati po najpovoljnijim uslovima na tržištu. FutsalBALKAN.com nudi reklamiranje na svakoj pojedinačnoj stranici a ukoliko Vi imate neke specifične zahteve javite nam se na info@futsalbalkan.com
  • Potencijalni klijenti mogu videti pravilnik o reklamiranju i potencijalne pozicije za reklamiranje na stranici REKLAMIRANJE.