Poznati su učesnici polufinala….

Nakon večerašnjih revanš mečeva četvrtfinala play-offa 1.SFL poznati su svi učesnici polufinalnih mečeva. Naime, iako su se cetvrfinalne utakmice igrale na dve dobijene, već posle drugog meča otklonjene su dileme oko parova polufinala. Pobednici prvih mečeva i ovaj put su bili uspešni. Najneizvesnije je bilo u meču između KMN Tomaž ŠIC BAR i KMN Bronx Škofije. Nakon vođstva gostiju u 3.minutu preko Zajca i pogotka za izjednačenje u 8.minutu Kukoveca, utakmice je i završena rezultatom 1:1. Po propozicijama, pristupilo se izvođenju penala, gde su gosti bili uspešniji, naročito zahvaljujući fantastičnom golmanu gostiju Mordeju koji u penal seriji najpre odbranio šut Kukoveca a potom dva puta posle ponavljanja penala i Marotu tako da je Stanić u poslednjoj seriji odveo Bronx u polufinale.

Siliko je posle 0:2 za Ptuj na poluvremenu preokrenuo rezultat i uz pogotke Ćosića u 31. minutu, dva gola Jandrića u 36. i 39. minutu i još dva pogotka Max Vesela u 39. i 40. minutu izbacio favorizovanu ekipu Ptuja i pokazao da pobeda u prvom meču nije bila slučajnost.

ŠD Mlinše je dočekao učesnika Futsal eight Lige Šampiona FK Dobovec. Favorizovani gosti su do 30. minuta vodili sa 5:0. Organizovanijom igrom domaćih i opuštanjem igrača Doboveca u zadnjih 10 minuta Mlinše postiže tri pogotka za konačnih 3:5.

Najubedljiviju pobedu posle 2:1 kod kuće u prvom meču ostvarila je ekipa Litije na gostovanju KMN Oplast Kobarid. Ponajviše zahvaljujući trostrukom strelcu Jonhn Lennonu uz Santosa Gomesa i Fideršeka domaćin nije imao neke prevelike šanse za trijumf u večerašnjoj utakmici. Pokušavao je domaćin igrom sa pet igrača u polju međutim nedostajalo je i malo sportske sreće da dođe do promene rezultata.

Pred drugi…. 

Parovi polufinala koje je na programu 02.04.2021.godine:

FK Dobovec – KMN Bronx,

FC Siliko Vrhnika – FC Litija.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.