U derbiju 17.kolu kola 1.SFL između Doboveca i Ptuja, slavili su domaćini..
Ovo je za Dobovec bila sedamnaest uzastopna pobedu u prvenstvu. Ono što brine u ekipi Doboveca pred učešće u UEFA Futsal Ligi Prvaka je to da je protiv Futsal klub Ptuja koji se zasluženo nalazi na drugom mestu na tabeli primljeno 5 golova što govori da nešto škripi u odbrani.
Trener Doboveca gospodin Kujtim Morina istakao je da su njegovi igrači u mislima verovatno već na utakmici UEFA Futsal Lige Šampiona. Postoje i mečevi poput današnjeg. Za nas je to podsetnik da moramo biti odgovorniji u odbrani. Pobedili smo, postigli ono što smo želeli, ali i primili pet golova što je za mene nedopustivo u ovako jakom meču. Bilo je puno dobrog u meču i na osnovu toga smo dominirali tokom meča, ali bilo je situacija kada smo dozvoljavali protivniku da radi stvari za koje smo se dogovorili da nećemo dozvoliti da se ponove. Čestitam ekipi Ptuja na pokazano i sa pravom su na drugom mestu na tabeli, ali mi moramo da se pozabavimo sobom i analiziramo zašto smo tako igrali, naglasio je Kujtim Morina.
Na ovom meču su pored kapitena Kristjana Čujeca, koji je bio dvostruki strelac, među strelce su se još upisali i Vedran Matošević, Klemen Duščak i Luka Perić. Za goste trostruki strelac je bio Jeremy Bukovec, dok su po pogodak postigli Rok Rednak i Thomas Pihler.

Futsal klub Dobovec – FC Hiša daril Ptuj 6:5 (2:1).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.