Počinje F4 kupa u Sloveniji!!!
Završnica kupa u Sloveniji odigraće se ovog vikenda 29.02-01.03.godine 2020.u Podčetrtku kada su na programu polufinale i finalna utakmica.

Naime, u polufinalnim susretima čuvenog “Pokala terme Olimia”, sastaće se FK “Siliko” iz Vrhnike i “Oplast” iz Kobarida, dok će se u drugom susretu sastati prvaci od prošle godine “Dobovec MB Monting” i KMN “Sevnica”.
U prvom polufinalnom dvoboju snage će odmeriti četvrta i osmoplasirana ekipa na tabeli u Prvoj Futsal Ligi Slovenije. Jedan od aktera meča, član Silika, inače bivši član Ekonomista iz Beograda, Stefan Popović, nam iznosi svoje utiske pred subotnji polufinalni meč:

Stefan Popović

Putujemo u Podčetrtek s velikim ambicijama, mislim da je ekipa u poslednje vreme podigla formu iako smo imali težak decembar i januar iza nas. Protiv ekipe Oplasta smo se sastali u poslednjem ligaškom meču 2019. godine na gostovanju i znamo koliko je bio težak meč, gde smo remi izvukli par minuta pre kraja utakmice. Oni su jako organizovani u odbrani a u polukontrama i kontrama su jedna od najboljih ekipa u ligi, tako da znamo kakav meč da očekujemo. Pripremljeni dočekujemo meč i siguran sam da će ekipa dati sve od sebe da prođe u nedeljno finale.
U drugom polufinalnom susretu apsolutni favorit Dobovec će odmeriti snage s Sevnicom. Sevnica u ovom susretu nema šta da izgubi, pa se u taboru kluba nadaju jednom dobrom meču i dobroj igri kao u prethodnom ligaškom periodu. Na drugoj strani Dobovec, učesnik Elite Round-a ove godine ulazi kao favorit na ovaj turnir, sa 8 reprezentativaca u svojim redovima, i nadaju se odbrani titule od prošle godine.
Organizatori su, kao i svake godine, obezbedili prenos oba polufinala i finalnog meča.
Pokal Terme Olimia, polufinale, 29.02.2020. godine :
-Siliko – KMN Oplast Kobarid (17.00) https://www.nzs.si/

-KMN Sevnica–Dobovec MB-Monting (19.30) https://www.nzs.si/

-finale, 01.03.2020.godine:
-pobednik para A – pobednik para B (17.30)  https://www.nzs.si/
Tabela strelaca kupa Terme Olimia u sezoni 2019/2020:
Sebastijan Drobne (KMN Sevnica) 5
Denis Totošković (Dobovec MB-Monting) 4
Domen Krnc (KMN Sevnica) 4
Stefan Popović (FK Siliko) 4

Pobednici kupa Terme Olimia (24 sezona):
FC Litija 9 puta,
KMN Oplast 3 puta,
KMN Puntar 3 puta,
Agencija Luvin 2 puta,
Dobovec MB-Monting 2 puta,
Proen Maribor 2 puta,
Pelikan 1 puta,.
KMN Gorica 1
Bronx Škofije 1

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.