U odličnoj predstavi viđenoj u utakmici KMF “Banjica” – KMF “RB” Valjevo, domaćin je ostvario pobedu rezultatom 4:3 (3:1).

Igralo se otvoreno i žestoko na obe strane tako da su u istom minutu i to 11. minutu viđena tri pogotka. Najpre je domaćin poveo golom Sredojević Slaviše da bi Krstić Nenad izjednačio odmah po polasku sa centra a zatim u narednom napadu Banjice Smailagić Igor vratio vođstvo svojoj ekipi. Isti igrač je u 16. minutu povisio na 3:1 i tim rezultatom je završeno poluvreme. U nastavku Valjevci kreću žustrije, tako da u 23.minutu Krstić Nenad postiže pogodak za 3:2. Mislilo se da će se igra okrenuti u korist Valjevaca međutim u 30.minutu Vukašinović Vladimir povećava vođstvo na 4:2. I pored svih naleta Valjevaca, mreža Banjice je ostala netaknuta sve do pred kraj, kada posle igre sa pet igrača u polju, u 40. minutu Milovanović Aleksandar postiže pogodak za konačnih 4:3. Na utakmici nisu iskorišćena dva KU sa 10 metara, po jedan sa obe strane. Ono što je bitno je da bi utakmica sigurno imala drugi tok, da na golu Banjice nije po prvi put, stajao fantastični Veljko Kursulić, koji je branio i nemoguće. Već viđene lopte u svojoj mreži, Kursulić je na neverovatne načine zaustavljao. Da li se na futsal nebu pojavila nova golmanska zvezda pokazaće naredni mečevi ali zasigurno Kursulić može poneti epitet igrača 8.kola Druge Futsal Lige Srbije.

Strelci: 1:0 Sredojević u 11, 1:1 V. Krstić u 11, 2:1 Smailagić u 11, 3:1 Smailagić u 11, 3:2 V. Krstić u 23, 4:2 Vukašinović u 30, 4:3 Milovanović u 40. minutu.

BANJICA: KURSULIĆ, SREDOJEVIĆ, KRSTIĆ, SIMIĆ, SMAILAGIĆ, Mitić, Petrović, Vukašinović, Kanjevac, Virijević, Simeunović, Pajković.

RB: RANKOVIĆ, RANISAVLJEVIĆ, PETROVIĆ, VITOROVIĆ, N. KRSTIĆ, Milovanović, Ljubojević, Marković, Prokić, Perišić, V. Krstić, Ristović, Kovačić, Goloskoković.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.