Promena u upravi KMF “Crvena Zvezda”, koja se po do sada viđenom, obzirom na 6 bodova prednosti u odnosu na prve konkurente i ostvarenim svim pobedama u jesenjem delu prvenstva, uveliko sprema za izlazak na evroligašku scenu!!!

Kako saznajemo, na izbornoj Skupštini kluba, odrzanoj 30.11.2019.godine, KMF “Crvena Zvezda” ozbiljno ulazi u nastavak prvenstva Prve Futsal Lige Srbije sezone 2019 /2020. godine, obzirom da je za novog predsednika KMF Crvena Zvezda, Skupština kluba izabrala Aleksandra Vučića, predsednika Udruženja građana CarGo. Gospodin Aleksandar Vučić je tom prilikom postavio jasan cilj da sa stručnim štabom napravi tim koji će kao šampion države predstavljati Srbiju u Evropi. Tom prilikom g. Aleksandar Vučić je istakao da je stara uprava dosta toga učinila do sada za klub i zahvalio se na pozivu da pomogne u stvaranju velikog futsal kluba, budućeg stabilnog prvoligaša i učesnika takmičenja pod okriljem UEFA. Takođe je istakao da će u najskorije vreme izneti planove za unapređenje kluba i da će KMF Crvena Zvezda već od januara krenuti veoma ambiciozno u drugi deo sezone.

Napominjemo da je KMF Crvena zvezda osnovan pred početak sezone i tom prilikom je postao član SD crveno-belih. U jesenjem delu sezone, u devet odigranih prvenstvenih kola, futsaleri Crvene zvezde su ostvarili maksimalan učinak i sa šest bodova prednosti u odnosu na KMF Novi Pazar i KMF Winter Sport, zauzimaju prvo mesto na tabeli Prve Futsal Lige Srbije.

Posle Dinama iz Zagreba, Željezničara iz Sarajeva, još jedan od giganata fudbala video je budućnost i perspektive kakve pruža futsal.

Obzirom da je futsal u Srbiji na nižem nivou u odnosu na neke druge zemlje te da se nalazi u senci fudbala i da se u futsal mnogo manje novčanih sredstava ulaže nego u fudbal, nadamo se da će se ovaj potez KMF Crvena Zvezda pokazati kao ispravan, kako na podizanju nivoa futsala na sopstvenom klupskom planu, tako i na planu razvoja futsala u Srbiji, pa se nadamo da će se pojaviti još zaljubljenika u ovaj sport, koji bi futsal na prostorima Srbije i Balkana, podigli na znatno viši nivo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.