Odigrane su utakmice 1/8 finala Kupa Srbije u kojima su favoriti….

Odigrano je šest utakmica 1/8 finala Kupa Srbije u Futsalu. Protiv favorita, barem na papiru, bili su bolji trećeligaš FSRI Srbije KMF “Aleksinac 2015” koji je aktuelnog šampiona države KMF Crvenu Zvezdu savladao kući rezultatom 4:2 (2:0) i KMF “Student”, vodeća ekipa Treće Lige FS Beograda, koja je savladala prvoligaša, ekipu KMF “Ekonomac” iz Kragujevca rezultatom 9:4 (4:2). U ostalim utakmicama, KMF “Novi Pazar” je bio bolji od KMF “Ivanjica” pobedivši goste sa 3:1 (0:0). KMF “Zemun Samo Pravo” je drugi put zaredom ove godine savladao KMF “Konjarnik” sa 7:3 (4:1). Ostale dve utakmice su rešene posle izvođenja penala.

KMF “FON” je kao gost savladao KMF “Tisu” 6:7. Viđen je izuzetno zanimljiv meč između Tise i lidera Prve Futsal Lige Srbije FON-a. Posle regularnog dela susreta bilo je 4:4 (3:3). Pristupilo se zatim izvođenju penala, gde zahvaljujući golmanu Jakovu Vuliću koji je sa tri odbrane odveo svoj tim u 1/4 finala.

U drugom meču, favorizovana ekipa KMF “Vranja”, koja zauzima četvrto mesto u prvoligaškom karavanu, je kao gost, posle penala izgubila od KMF “Jastrebac” u Blacu. Tri puta je ekipa iz Blaca sustizala zaostatak za timom iz Vranja i na kraju stigla do 4:4 (2:3) i prilike da kroz penal rulet izbori prolaz u četvrfinale, što im je na kraju i uspelo, tako da je konačan rezultat bio 6:4. Ostale dve utakmice Kupa Srbije u kojima se sastaju KMF “Loznica-Grad 2018” – KMF “WinterSport” i KMF “Nova Pazova” – KMF “Kalča” na programu su 03. 03.2021.godine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.