Posle pobede KMF “Ekonomca” nad KMF “Winter Sporta” od 4:2,, KMF “Crvena Zvezda” ostaje na prvom mestu na kraju jesenjeg dela prvenstva Prve Futsal Lige Srbije, sa šest bodova prednosti. Povodom osvajanja titule jesenjeg prvaka, svoje viđenje dao nam je trener KMF “Crvena Zvezda” gospodin Miloš Alilović.

Što se tiče prvog dela sezone vezano za KMF C. Zvezdu, mislim da smo odradili perfektno. Kada to kažem, ne mislim samo na rezultat [9 pobeda] nego na celokupan odnos i ponašanje igrača tokom ovih 4 meseca koliko smo zajedno. Svi igrači su bili svesni obaveza i “težine” dresa koji nose, davali su svoj maksimum na svakom trenimgu, napravili dobru atmosferu i hemiju izmedju sebe i sve to preneli na teren i utakmice.
Sigurno je da su oni najzaslužniji za ostvareni rezultat, jer u momentima kada je bilo izuzetno teško, gde se lomilo izmedju pobede i poraza, oni su tada bili najmirniji, pokazali znanje, karakter i taj pobednički mentalitet koji poseduju!
Od uprave i stručnog štaba zaslužuju sve pohvale, jer su bili najveći generator da se ceo klub podigne na još veći nivo i organizaciono i finansijski.

NE ZABORAVITE!!! Zavirite u kutak gde su svi turniri i prijavite Vaše ekipe

Pre početka sezone imali smo neke zacrtane ciljeve, takmičarski je ostvaren, ali onaj za klub važniji je da smo pogodili sa selekcijom igrača i da smo napravili zdrav i dobar temelj za nadogradnju i eventualan dolazak nekih novih igrača.
Sportski sektor razmišlja u tom pravcu i sigurno je da ćemo se pojačati, na kojim pozicijama i sa kojim igračima videćemo kada počne prelazni rok.
Što se tiče ostalih ekipa u ligi, sve je manje više očekivano. Za N. Pazar, Fon i Kalču smo znali da će biti u vrhu, ali je svojim igrama i rezultatima najprijatnije iznenadjenje Vinter sport.
Za mene lično, najlepše utiske nosim sa gostovanja u Vranju. Fenomenalna atmosfera, odlična utakmica bez ijednog incidenta i na kraju pobeda C.Zvezde posle preokreta.

Kako je Zvezda preživela Vranje pogledajte ovde

Vranjancima sve pohvale za domaćinstvo, a navijačima Hvala na fenomenalnoj podršci.
Hvala na čestitkama i Veliki Pozdrav za Futsal Balkan!

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.