Najzanimljiviju utakmicu 16.kola Druge Futsal Lige Srbije, predstavljaće sigurno susret na Banjici između domaće ekipe KMF “Banjca” i KMF “ZUFO” iz Bujanovca. Bujanovčani bi za bolju poziciju na tabeli, pored pobede morali da obrate pažnju i na gol razliku u međusobnom susretu pošto su u 5.kolu izgubili kući od Banjice rezultatom 8:13 (2:4).

Prenosimo deo atmosfere uočio utakmice protiv KMF “Banjica” od kapitena “KMF” ZUFO” Enisa Isenia:

Pozdrav za sve čitaoce vašeg sajta, hvala na pozivu i uvek vam stojimo na raspolaganju. Moram na početku naglasiti ali pošteno da je moral ekipe do sada na najnižem nivou posle poraza od Ivanjice u prošlom kolu. Međutim šta je tu je, mi idemo dalje i još uvek imamo isti cilj, samo što je verovatnoća za direktan ulazak u Prvu Futsal Ligu Srbije dovedena na minimum.

Prvobitno je utakmica zakazana za nedelju od 20:30 časova, pa je bilo reči u subotu od 21 sat, dok su domaćini konačno javili da zbog “tehničkih” problema sa halom, utakmica je ipak zakazana za ponedeljak od 18i30 časova. Nerealan termin odigravanja futsal utakmice što se ubuduće mora promeniti a čelni ljudi Fudbalskog Saveza uvek kao nešto obećanju ali na kraju ništa, futsal postoji da bi se igrao i gledao i vikendom. Poraz protiv Ivanjice je nažalost morao da plati trener što i nije baš zasluži. Hvala mu na svemu i želimo mu sve najbolje u daljoj karijeri, ali on se sam odlučio na ovaj korak.

U Beograd idemo po 3 boda a ako se desi suprotno neće biti ništa čudno jer ekipa Banjice je disciplinovana i dobra ekipa.Spremamo se na dobar način i pokušavamo da podignemo ekipu posle poraza u prošlom kolu.

Ima još dosta da se igra do kraja i liga je toliko izjednačena da je sve moguće.

Hvala na pozivu i sportski pozdrav za Futsal Balkan 💪⚽️.

Gospodin Milan Grahovac, nekadašnji kapiten a sada sportski direktor KMF “Banjica” :

U ponedeljak se na Banjici igra derbi meč 16.kola Druge Futsal Lige Srbije. Na Banjicu stiže KMF “ZUFO”, i ovo je veoma važna utakmica za obe ekipe.
Mi u utakmicu ulazimo u sjajnoj formi i odličnom raspoloženju u celoj ekipi.
Igrači vredno treniraju i jedva čekaju da utakmica počne.
Posle velike i važne pobede u Gornjem Milanovcu, naša ekipa je izbila na treće mesto na tabeli.
Igrači i uprava kluba su čvrsto na zemlji, znamo prioritete, idemo iz utakmice u utakmicu da svaku pobedimo do kraja prvenstva.


Momci su vrednim treniranjem pokazali veliki napredak, a dobri rezultati u poslednjih mesec dana su nagrada za njihov trud.
Znamo da ZUFO želi da nam se revanšira za poraz kod kuće ali i da se približe vodećim ekipama u ligi.
To je iskusna ekipa sa odličnim pojedincima koji su se dokazali u Prvoj ligi.
Mi smo jesenas imali svoje veče u Bujanovcu, nadamo se da će tako biti i u ponedeljak.
Mladost, snaga i brzina sa jedne strane protiv iskustva sa druge strane, videćemo ko će se radovati posle utakmice.
Pozivam i publiku da dođe i vidi zašto je Banjica najefikasnija ekipa u ligi trenutno i da tri vezane pobede nisu slučajnost.
Spremni smo za derbi kola!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.