KMF Bečej 2003 je jesenji deo sezone ubedljivo završio na prvom mestu Druge Futsal Lige Srbije..

Klub koji sa klupe predvodi iskusni futsaler igor Šošo, bio je neumoljiv u prvom delu sezone i uspevši da svojom prepoznatljivom igrom, ostavi prve pratioce KMF Loznica-Grad 2018 i KMF Ivanjicu, devet bodova iza sebe sa 10 pobeda i samo jednim porazom od KMF SAS iz Zrenjanina.

Prenosimo vam utiske posle zimske pauze, kako je protekao pripremni period kao i očekivanja u nastavku prvenstva Druge Futsal Lige Srbije.

Pripreme su protekle prvenstveno u dobroj i zdravoj atmosferi između igrača, trenera i uprave, bez nekih većih povreda i trebalo bi svi da budu spremni za prvo kolo. Klubu je kao pojačanje pristupio Marko Živkucina dok je Miloš Pokrajac napustio ekipu. Treninzi sa futsal maestrom Igorom Šošom su bili bazirani isključivo na taktici i uigravanju, dok se još dodatno radilo na fizičkoj spremi. Odigrane su tri prijateljske utakmice, pobede su ostvarene nad KMF SAS sa 3-1 i KMF Nova Pazova 6-4 u gostima, dok smo sa KMF Novi Sad remizirali kod kuće 1-1.

Ambicije na početku sezone nisu bile da zauzmemo prvo mesto, već da iz kola u kolo napredujemo, radimo na ispravljanju grešaka i da vidimo gde će nas to dovesti. Naravno, sad se to promenilo i daćemo sve od sebe da na ovom mestu i ostanemo. U pauzi prvog tima, radilo se sa omladincima koji su zauzeli 1. mesto u našem ,,sektoru” tako da se gledalo i na budućnost. Trener im je bio Goran Strajnić, uz povremenu pomoć Save Vadaskog i Korać Stefana.

A na kraju… 

Za normalno funkcionisanje kluba u finansijskom sektoru najzaslužniji su Opština Bečej na čelu sa predsednikom Draganom Tošićem, “Opšta zemljoradnička zadruga Bečej” i veliki prijatelj kluba preduzetnik Aleksandar Jovanovic.

Sportski pozdrav za sve čitaoce vašeg sajta i ljubitelje futsala!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.