Pred meč 14.kola Druge Futsal Lige Srbije između KMF “Ivanjica” i KMF “Metalac Kolorado” koji je na programu 24.02.2020.godine sa početkom od 20:15 časova u Hali Crnjevo u Ivanjici iznosimo očekivanja od trenera obe ekipe.

Gospodin Ivan Vuksanović Vuksa, trener Metalac Kolorada:

Ekipa Ivanjice je bez dileme najbolja ekipa u Drugoj Futsal Ligi Srbije. Dugo je na okupu, igrači su u najboljim godinama. U ponedeljak su apsolutni favoriti, u njihovoj specifičnoj hali pogotovu. Izuzetno se dobro poznajemo i mislim da ako neko može da ih iznenadi to smo mi.
Potrebno je da se prilagodimo na uslove, da budemo taktički tačni, da im ne poklonimo ništa, da realizujemo šta nam se ponudi, da golman naš spase kad zatreba …
Eto vidite da znamo kako se pobedjuje tamo, znači pobeđujemo.
Idemo po iznenadjenje!!!

Iz tabora domaćina trener gospodin Raško Milosavljević poručuje :

Očekuje nas težak meč. Gosti su dobra, mlada ekipa koja će doći da se nadigrava i neće se tako lako predati. Respekt za sve što rade ljudi iz Gornjeg Milanovca na čelu sa Ivanom Vuksanovićem Vuksom za dobrobit srpskog futsala. Mi smo odradili dobar posao u prva dva kola i želimo pobedu pred seriju jako teskih mečeva, kojom bi zadržali prvo mesto Druge Futsal Lige Srbije. Kompletni smo, očekujemo punu halu, vetar u leđa od strane naše verne publike i nadamo se najboljem. Takođe očekujem izuzetnu utakmicu i neka bolji pobedi a publici pružamo priliku za uživanje u futsalu.

Sportski pozdrav iz Ivanjice za Futsal Balkan!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.