U sredu nešto posle 21h saznaćemo da li će Ekonomac nastaviti dominaciju na futsal sceni Srbije, ili će Pazar ispisati istoriju!

Majstorica jednog od najneizvesnijih finala igra se u sredu od 19h u hali “Jezero”.

Svoja očekivanja preneo nam je jedan od najvećih majstora ove igre u našoj zemlji Marko Perić:

Očekivanja su uvek ista. Mi ćemo kao i u  svaku utakmicu ući sa željom da pobedimo. Svako finale je teško što je pokazalo i ovo sa Novim Pazarom.

Od prvog minuta idemo na pobedu.

I nadamo se da ćemo posle trofeja u kupu podići i trofej prvaka drzave!

Iz tabora Pazara nam je svoja očekivanja preneo trener Marko Gavrilović:

Iako to verovatno niko na početku ove sezone nije očekivao, jer se samo pricalo o Ekonomcu i njegovom pohodu na F4 Lige šampiona, prisustvujemo jednom od najneizvesnijih finalu državnog prvenstva zadnjih deset godina.

Mislim da ce publika i futsal javnost biti uskraćeni u majstorici za jedan pravi spektakl jer moj tim u taj meč ulazi potpuno osakaćen.

Ne želim da verujem da su sudije imale zlu nameru.

Igramo bez Redzovića, Karišika, Aleksića i Mutavdzića sigurno.  Jovanovic je rovit ali mora na teren, jer sa njim imam ukupno četiri igrača na koje mogu da računam. Tu je kao peti mladi i veoma talentovani šesnaestogodisnji Ensar Redzovic. Imam i dva golmana, Hota i Mujovica i večeras cu na treningu odlučiti ko ce od njih dvojice na gol a ko ce mi posluziti kao jos jedan igrač u rotaciji.

U ovakvoj situaciji o taktici ne mogu i ne zelim da pričam.  Želim da pokažemo da smo jači od svih nedaća, da se borimo za svaku loptu i svaki metar terena a pre svega toga želim da mi svi igrači zdravi završe meč.

Majstoricu će zbog parnih kartona propustiti u taboru Ekonomca Momčilović, a ko d gostiju Redžović, Aleksić, Karišik i Mutavdžić.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.