Ovogodišnji prelazni rok, doneo je mnogo uzbuđenja na ovim prostorima. Klubovi u svim zemljama regiona su veoma ozbiljno shvatili narednu sezonu pa su bukvalno “sevale transfer bombe”. Jedan od klubova koji je obeležio ovaj prelazni rok je i KMF Winter Sport iz Niša.

Igrač koji je jedan od onih koji su obeležili ovaj prelazni rok, zahvaljujući agilnoj upravi KMF “Winter Sport” je i Davor Popović, reprezativac Srbije i igrač KMF “Crvene Zvezde” je postao novi igrač kluba iz Niša posle kvarteta ipojačanja i to prvo Stefana Krstića, zatim Danila Kostića, Predraga Jovanovića a predvođenih stubom odbrane, vanserijskim golmanom reprezentacije Srbije Nemanjom Momčilovićem.

Davor se rado odazvao našem pozivu i dao izjavu za Futsal Balkan :

Posle igranja u KMF “Tvrdjava”-Novi Sad, KMF “Deus”-Sremska Mitrovica, KMF “Euro Motus”- Beograd,KMF Internacional”-Novi Sad, KMF  Srpska-Beograd i na kraju u poslednjoj sezoni KMF “Crvena Zvezda” koju ću dugo pamtiti, pored titule u stvarno jednoj lepoj drugarskoj atmosferi između igrača i stručnog štaba a koju Uprava kluba nije umela da isprati, pored mnogobrojnih ponuda iz zemlje i inostranstva, odabrao sam prelazak u KMF “Winter Sport” iz Niša, koji me je pridobio ambicioznom Upravom i stvarno dobro odrađenim poslom u ovom prelaznom roku u kojem su doveli zaista odlične i proverene igrače kao što su Stefan Krstić, Danilo Kostić, Predrag Jovanović i na kraju možda, bez uvrede po ostale i najvećem pojačanju u našoj Prvoj Futsal Ligi Srbije, prvog golmana reprezetacije Srbije Nemanju Momčilovića. Takođe mislim da pored starosedelaca u ekipi koji su prošle sezone igrali stvarno odlično i uz nas novajlije za koje se nadam da ćemo se brzo uklopiti u sistem rada trenera Vojkana, možemo mnogo učiniti na futsal sceni Srbije u narednoj sezoni i zasigurno podići nivo futsala u Srbiji za razliku od prethodnih sezona gde je postojao jedan klub u ligi, tako da očekujem Izjednačeniju ligu gde će se više klubova boriti za oba trofeja.

Sportski pozdrav za sve ljubitelje futsala i pratioce Futsal Balkana od Davora Popovića.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.