Posle sjajne sezone gde je bio u stručnom štabu KMF Srpske popularni Panta će u narednoj sezoni biti u stručnom štabu popularnih “studenata” gde će pomagati prvom treneru Borku Surudžiću.

Panta je za Futsal Balkan preneo svoje utiske:

Najpre moram da KMF “Srpska” izrazim jednu veliku zahvalnost za sve što smo prošli u prethodnoj sezoni. Jedan poseban čovek i trener, Miloš Alilović imao je viziju kompletiranja stručnog štaba i tima pre godinu dana. Uzajamno poštovanje, ljubav i iskrenost koju smo izgradili u radu sa igračima ostaje zauvek deo mene, i to je ono na šta sam veoma ponosan. Uprava kluba imala je želju da nastavimo saradnju, ali neka moja životna opredeljenja i okolnosti, o kojima ne bih ovom prilikom, bili su ograničavajući faktor. Najvažnije je da su ljudi iz, sada već Crvene Zvezde, shvatili te moje okolnosti. Tako da sve ostaje u domenu korektnosti i ljudskosti. Ja im u narednoj sezoni želim sve najbolje i da ostvare svoje ciljeve i ambicije.

Što se tiče mog budućeg kluba KMF “FON”, smatram da nije ništa manje ambiciozan od sredine iz koje dolazim. Ovaj tim godinama unazad je u samom vrhu tabele. Na meni je da se implementiram u ekipu i stručni štab i na taj način dam svoj doprinos u ostvarivanju  sportskih ciljeva. Prema svim predvidjanjima sledeća sezona biće nikad izjednačenija, što se kvaliteta tiče. Imaćemo 10 klubova koji će ravnopravno konkurisati u raspodeli mesta na tabeli. Tako da će pored fizičko-taktičkih nijansi odlučivati i psihološki elementi i timska kohezija. One ekipe koje u tom segmentu budu spremne da idu do kraja biće u vrhu tabele. O konkretnim ambicijama kluba,ne bih za sada, jer najpre treba da se kompletira igrački sastav. Nakon toga na red će doći i definisanje ciljeva u narednoj sezoni. Ono što uvek i u svakom klubu mogu da obećam jeste: predan rad, posvećenost i maksimalan odnos prema svim klupskim strukturama. Sve ostalo je čista nadogradnja i proširena reprodukcija koja se reflektuje kroz rezultate tima.

VELIKI POZDRAV ZA FUTSAL BALKAN.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.