Da deoba prvog mesta trenutnog stanja na tabeli Druge Futsal Lige Srbije, a pre zaostale utakmice 5.kola između Tise i Ivanjice, ne predstavlja slučajnost za ekipu Konjarnika, pokazalo se i u meču Kupa Beograda…

Ekipa KMF Konjarnik je u meču Futsal Kupa FSB savladala favorizovanu ekipu KMF “Zemun Samo Pravo” rezultatom 6:5 (0:3), postigavši sedmi trijumf u nizu i tako se plasirala u polufinale Kupa na teritoriji Beograda.

Trijumf protiv prvoligaša je posle prvog poluvremena i vođstva Zemuna pogotcima Ramadanija u 4. i Petronijevića u 11. i 19.minutu od 3:0, izgledao kao “nemoguća misija”, naročito posle više stopostotnih šansi i fenomenalnih odbrana golmana Zemunaca. Za ekipu trenera Mikija kraj meča se nazirao već u trećem minutu drugog poluvremena, kada je domaća ekipa KMF Zemun Samo Pravo povela sa 4:0. Mislilo se da će utakmicu Zemun rutinski privesti kraju, međutim već u sledećem napadu kreće najava preokreta. Pogotkom trostrukog strelca na ovom meču Ljujića, gosti smanjuju na 4:1. Krenuli su igrači Konjarnika sa napadima, međutim mreža domaćina je mirovala do 30.minuta kada Milosavljević smanjuje na 4:2. Pogotcima fenomenalnog Ljujića u 31. i 33.minutu Konjarnik stiže do izjednačenja. U 35.minutu Denić dovodi Zemun ponovo u vođstvo, da bi Arsić u 37.minutu izjednačio na 5:5. Za iznenađenje i sedmi trijumf u nizu, pobrinuo se golman Konjarnika Drndarević, koji u poslednjim sekundama postiže pogodak preko celog terena za konačnih 6:5 za ekipu KMF “Konjarnik” i prolaz u polufinale Kupa FSB gde će snage odmeriti sa KMF”Sopot”!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.