KMF Ekonomac ima svetlu budućnost.

‘B tim’ kragujevačkog velikana beleži dobre rezultate u Drugoj futsal ligi Srbije, a odlične igre izabranika Ivana Marinkovića bile su dovoljan znak Predragu Rajiću da prvom timu priključi tandem sjajnih momaka i još boljih igrača. Andreja Stojčevski i Lazar Milosavljević pokazali su da poseduju kvalitet za najviše domete pa su priključeni prvom timu višestrukog uzastopnog šampiona Srbije. Tandem ‘Aki i Laki’ pobrao je simpatije svih koji su pratili drugoligaški karavan, a evo šta su oni rekli za Futsal Balkan posle priključivanja prvom timu Ekonomca.

Šta očekujete od nastavka sezone?

Laki: Očekujem dobar rad sa svojim saigračima i da završimo prvenstvo onako kako smo i počeli. 
Aki: Od nastavka sezone očekujem da nastavimo tamo gde smo stali i da završimo prvenstvo kako smo i počeli, bez poraza. 
Da li očekujete da ćete igrati neku ozbiljniju ulogu u prvom timu?
Laki: Mi kao najmlađi smo tu da radimo što bolje i da učimo od starijih saigrača što više možemo, kako bi u budućnosti postali nalik njima.
Aki: Privilegija je biti deo tima koji je šampion države. Od svojih saigrača možemo dosta toga da naučimo i da nastavimo da napredujemo. Siguran sam da će nam trener Rajić ukazati šansu, na nama je da to najbolje moguće iskoristimo.
Šta Aki i Laki kažu o tandemu ‘Aki i Laki’? Da li bi ovo mogao da bude tandem koji će u bliskoj budućnosti nositi Srbiju ka medalji na nekom velikom takmičenju, a Ekonomac ka F4 turniru Lige šampiona?
Laki: Za tandem ‘Aki i Laki’ u daljoj karijeri mislim da će biti dobar, ali treba puno rada i truda, kao što smo i obećali!
Aki: Laki i ja se znamo i igramo zajedno još od malih nogu. Još uvek ne razmišljamo tako daleko, težimo da svakim danom napredujemo i idemo korak po korak.
Pored Andreje Stojčevskog i Lazara Milosavljevića, Ekonomac je pojačao redove i povratnikom u tim Srđanom Ivankovićem, ali i golmanom omladinske reprezentacije Srbije, Vladanom Koljajićem koji je stigao iz Metalac Kolorada.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.