U zaostaloj utakmici 4.kola Prve Futsal Lige Srbije, odloženoj zbog učešća KMF Ekonomca na kvalifikacionom turniru u Sloveniji za UEFA Futsal Ligu Šampiona, podmlađeni tim Kragujevčana,dočekao je na domaćem parketu 30.10.2019. godine u Hali Jezero u Kragujevcu ekipu KMF ,,Crvena Zvezda”. Podmlađeni tim budućih zvezda KMF “Ekonomca”  nije odoleo asovima futsala ekipi KMF”Crvena Zvezda” iz Beograda tako da je utakmica završena rezultatom 4:9.

Viđenje utakmice od strane kapitena gostiju Marka Perića i vedete Beograđana Thalesa Feitose: Teško gostovanje protiv momaka iz Kragujevca Iako rezultat ne pokazuje to. Prelomilo je nase iskustvo i sjajna realizacija. Dobra igra podmladjenog sastava Ekonomca, dok se mi okrećemo sledećoj utakmici gde nas očekuje jos jedno tesko gostovanje već u subotu protiv ekipe Fona.

 

Thales Feitosa: Mislim da je to bila dobra igra! Dečacima iz Ekonomca-a treba čestitati na utakmici, ali i čestitati svojim igračima i trenerima koji takođe imaju velike zasluge!!! Utakmica je bila zanimljiva i uzbudljiva, momci iz Kragujevca su bili motivisani da igraju protiv Crvene Zvezde, a sa naše strane motivisani smo bili, jer smo želeli da budemo na prvoj poziciji na tabeli! Jednostavno, još jedna igra koju još više moramo poboljšati da bismo postigli zacrtane ciljeve!!!

Zvezda je ovom pobedom došla na vrh tabele bez poraza, dok je Ekonomac sedmi sa četiri boda.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.