Da futsal doživljava polaku ali sigurnu ekspanziju i stiče sve veću popularnost u Srbiji govori nam i sledeća vest. KMF “Zemun Samo Pravo” dobija svoju filijalu u vidu novoosnovanog beogradskog futsal kluba “Hram”!!!

Futsal zaljubljenik, predsednik KMF”Zemun Samo Pravo” Miroslav Marjanović alijas “MEDZIK” se ne zaustavlja. Entuzijasta i sportski fanatik koji je ceo svoj život posvetio “čarobnoj igri na petoparcu” odlučio je da osnuje ispostavu KMF “Zemun Samo Pravo”. Novoosnovani futsal klub “Hram” kreće sa takmičenjem u sezoni 2020/2021 iz treće lige region FS Beograd sa velikim ambicijama.

Po rečima gospodina Marjanovića, FK”Hram” neće samo predstavljati filijalu već u bliskoj budućnosti i velikog rivala “starijem bratu”.

Posle dugog razmišljanja, uklapanja oko svega, stavljanja na vagu pozitivnog i negativnog, preovladalo je ono najbitnije u mom životu a to je ljubav prema ovom sportu, tako da sam odlučio da napadnem sa još jedne strane ovu magiju na petoparcu, jer želim, volim i pred sobom imam cilj da ostavim iza sebe nešto što niko nije uradio, a to je da jednog dana imam dva kluba e elitnom takmičenju Prve Futsal Lige Srbije. Kao što sam vam već napomenuo u razgovoru, KMF “Zemun Samo Pravo” neće ostati zapostavljen već će uz novoformirani klub biti još jači na futsal sceni Srbije.To podrazumeva da će uz igrače već poznate futsal publici koji će nastupati u Hramu pod vođstvom šefa stručnog štaba Marka Markovića, deo igrača koji su nastupali u KMF “Zemun Samo Pravo” uz već planirano angažovanje zvučnih imena futsala koji će biti stavljeni na raspolaganje gospodinu Paji Gradiću prvoligaš predstavljati ozbiljnog rivala u elitnom rangu takmičenja, pošto u našoj ekipi važi slogan “LJUBAV, FAMILIJA, NE MOZE SE PLATITI”!!!

Sportski pozdrav za sve pratioce Futsal Balkana i nadam i daljoj uspešnoj saradnji sa vašim portalom.

Futsal Balkan želi dobrodošlicu novoj zvezdi na futsal nebu Srbije, Futsal Klubu “Hram” sa željom da od početka zasija punim sjajem i opravda očekivanja gospodina Miroslava Marjanovića Medžika koji je prepoznao trenutak podizanja nivoa futsal kulture u Srbiji i krenuo krupnim koracima “SAMO PRAVO”!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.