Futsaleri Konjarnika se vraćaju u društvo gde i pripadaju!

U dupke punim Šumicama ekipa Konjarnika je u majstorici baraža za popunu druge lige slavila sa 6:3 protiv ekipe KMF Bečej 2003.

Jedan od junaka ljubičaste konjice bio je trostruki strlac Nikola Vićić:

Teška utakmica, puna naboja, borbe za svaku loptu, trčanja, sve sto futsal treba da ima. Dali smo sve od sebe pred našim navijačima, bili i iznad naših mogućnosti i konačno obezbedili ulazak u drugu ligu do koje je put nikad teži. Čestitao bih i ekipi Bečeja na tri dobre utakmice i s pravom rekao da nisu neopravdano bili na sedmom mestu u drugoj ligi.

Šta možemo očekivati od Konjarnika u sledećoj sezoni?

Što se tice sledeće sezone…. očekujem da se dobro spremimo, posvetimo maksimalno samo nama, jer ako mi budemo pravi, mislim da ćemo i u drugoj ligi biti u vrhu tabele.

Još jedan od junaka ” Konjarnik republike” Nikola Ristanović:

Utisci su fenomenalni, neverovatna sezona je iza kluba. Klub je ušao u sezonu na mala vrata sa idejom da pokušaju da ponovo ožive klub a završio je sezonu sa krcatim Šumicama i ulaskom u Drugu ligu. Što se tiče sinoćne utakmice, sve se dešavalo onako kako smo se želeli. Ušli smo sa velikom željom i energijom što se prenelo na rezultat. Stručni štab, igrači, navijači, svi su zaslužili sinoćnu pobedu. Sjajno vece za Konjarnik!

Šta očekivati od ljubičastih u drugoj ligi?

Predstoji leto i na ljudima koje vode klub je da omoguće da se sve digne na jos jedan viši nivo. Znamo svi da to nije lako ali ukoliko ti ljudi nadju rešenja mislim da ce Konjarnik igrati zapazenu ulogu u drugoj ligi. Mnogo stvari treba da se potrefi za nešto vise. Svakako, očekuje nas spektakl svaki put kad KMF Konjarnik bude igrao pred svojim navijacima.

Sve čestitke svim ljudima na Konjarniku jer ovaj kraj zaslužuje da ima ekipu u saveznom rangu!

Navijači Konjarnika koji su pratili cele sezone ekipu u velikom broju su još jednom pokazali da su najbolji u državi, a veliki uspeh su umeli da proslave.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.