KMF Novi Pazar nastavio je pohod ka finalu Kupa Srbije.

Izabranici Nenada Veljkovića savladali su Pirot u meču u kom je publika imala šta da vidi. Čak 14 pogodaka i trijumf Pazaraca koji su bili u prednosti od samog starta pa do kraja utakmice. Borili su se Piroćanci koliko su mogli, ali više od časnog poraza nisu mogli da ostvare. Prvi pogodak na meču postigao je Radetinac u 3. minutu, da bi četiri minuta kasnije izjednačio Pešić. Do odlaska na odmor za goste su pogađali Aleksić u 10. i 13. , Kostić u 14. i Redžović u 20. minutu, dok su mrežu Hota zatresli Nikolić u 15. i Filipović u 16. minutu.

U drugom delu igre viđeno je još šest pogodaka. Jovanović je pogodio za 3:6 u 25. minutu, a zatim je Redžoviž sedam minuta kasnije povisio na 3:7. Odgovor je stigao preko Marka Kostića u 36. minutu iz penala, ali su Sadović minut kasnije i Mutavdžić u samom finišu postigli još po jedan pogodak za vođstvo Pazaraca od 4:9. Poslednji gol na meču postigao je Marko Kostić čime je postavio konačnih Pirot – Novi Pazar 5:9.

Detalje sa ovog meča doneo je internet portal Plus online, a utakmica je bila fer i korektna do samog finiša kada je zabeležen jedan incident među igračima koji je brzo zaustavljen i koji možete pogledati u video snimku na početku teksta. Za kraj, pogledajte izjave trenera Novog Pazara Nenada Veljkovića, predsednika Pirota Milana Tošića i kapitena domaćih Marka Kostića koje su takođe zabeležile kolege sa portala Plus online.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.