U nedelju 22.12.2019.godine, u Gornjem Milanovcu je odigran drugi turnir Lige mladih FSRZS!!!

Kao po starom dobrom običaju, ni ovaj put KMF “Metalac Kolorado” nije izneverio očekivanja i ponovo se na čelu sa gospodinom Ivanom Vuksanovićem pokazao kao izvrstan domaćin.

U okviru 3. i 4. kola postignuti su sledeći rezultati :

09:00 KMF “Metalac” – KMF “RB” 4:3
10:00 KMF “Olimp” – KMF “Zlatibor” 4:1
11:00 KMF “Požarevac “- KMF “Karadjordje 2015” 2:0
12:00 KMF “Metalac”-KMF “Olimp” 1:5
13:00 KMF “RB” – KMF “Zlatibor” 2:4

Tako da tabela pred sledeći vikend i predstojeće utakmice koje se igraju na Zlatiboru u organizaciji domaćina KMF “Zlatibor” izgleda ovako:

Lista strelaca:

Iznosimo utiske posle dva takmičarka vikenda gospodina Bratislava Dinića, koordinatora Lige Mladih FSRZS, koji je na tom mestu nasledio začetnika ovog takmičenja g. Marka Gavrilovića:

S’ obzirom da sam od početka formiranja Lige mladih FSRZS bio aktivno uključen u rad i propratio veliki broj naših mladih asova, došla je još jedna takmičarka sezona a samim tim i neki novi klinci na parketima FSRZS, koje sam ova dva vikenda upoznao. Iskreno, žao mi je samo što su ove godine neke ekipe iz finansijskih razloga odustale od takmičenja, jer smatram da je možda ovo i najkvalitetnije takmičenje od svih dosadašnjih, misleći po kvalitetu mladih igrača. Na sreću za naše futsal potomstvo, u takmičenje su se bez razmišljanja uključili naši stari znalci, entuziasti i futsal zaljubljenici iz klubova malog fudbala Karađorđe 2015 iz Rače, Metalac Kolorado iz Gornjeg Milanovca, Olimpa iz Vrnjačke Banje, RB-a iz Valjeva i ekipe Požarevca, dok je novi član našeg tima postao KMF Zlatibor uz Čajetine.
Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam ove sezone predložen za koordinatora takmičenja i nadam se da sam do sada makar malo uspeo da odmenim dosadašnjeg dugogodišnjeg, uspešnog koordinatora Marka Gavrilovića, i ovom prilikom bih se zahvalio svima iz FSRZS, kao i komesaru futsal lige Dejanu Prodanoviću i selektoru Vladimiru Jovanoviću na ukazanom poverenju. Viđene su izuzetno zanimljive i borbene utakmice, koje su nadam se pomogle i stručnom štabu mlade futsal reprezentacije Srbije, da na delu vidi neke nove momke i da smo barem malo pomogli u sticanju stvarnog stanja naše futsal budućnosti. Daću sve od sebe da se ovo takmičenje podigne na viši nivo, pošto je ovo jedina prilika da momci od 15-18 godina, obzirom da su pravo nastupa imali mladi futsaleri godišta 2001 i mlađe, pokažu svoje umeće među svojim vršnjacima i nametnu se kako selektoru, tako i trenerima u svojim klubovima.
Sportski pozdrav od Bratislava Dinića za sve u Futsal Balkanu, kojem se zahvaljujem što medijski prati, širi priču i time pomaže naš zajednički trud u ovom takmičenju!!!

Sledeće kolo se igra 29.12.2019.godine na Zlatiboru a parovi su:

12:00 Metalac-Zlatibor
13:00 Karadjordje-Olimp
14:00 Pozarevac-RB
15:00 Metalac-Karadjordje
16:00 Zlatibor-Pozarevac

Srećno mladi futsaleri, vaš Futsal Balkan!!!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.