Kao i uvek do sada, gospodin Ivan Vuksanović, šef struke KMF “Metalac Kolorado” iz Gornjeg Milanovca, čovek koji je spada u grupu onih pravih profesionalca, zaljubljenika u čarobnu igru, rado se odazvao našem pozivu i dao komentar o aktuelnoj situaciji prouzrokovanom Covid-19 virusom.

Sportski pozdrav za Futsal Balkan i sve ljubitelje futsala. Ono što najpre želim reći je  da ne znam kako sezonu završiti. Sedam dana treninga i nastavak takmičenja je po meni ludilo. Pa to je veći amaterizam i od ovog pređašnjeg amaterizma. Bez tri sedmice priprema mi nećemo nastavljati prvenstvo.

Plus varijanta da možda igramo ritam utakmica “sreda- nedelja =nemoguca misija”. Prva liga mozda može da isprati ritam sreda-nedelja mi ne.

Ono što je još interesantno je to da naša hala ima klimu, ali ne znam koliko još hala ima klimu a u junu je nemoguće igrati. Pre 3 sezone spremali smo se za Prvu Futsal Ligu Srbije i trenirali ceo mesec Avgust u hali bez klime na 33-36 stepeni. Došlo prvo kolo i mi se kao navikli na 35 stepeni i nećemo da palimo klimu da bi otežali Novom Pazaru. Publika padala u nesvest. To je bilo nemoguće igrati. To bi nas čekalo u nastavku.
Ja bih voleo da završimo prvenstvo ali stvarno ne znam kako.

Ima jedan čovek u Srbiji što sve zna pa ako ga neko vidi neka pita.

Šalu na stranu treba stvarno dobro razmisliti i naći neko rešenje iz ove teške situacije.
KMF “FON” je ekipa koja mi nije iznenađenje već je jedna sjajna tačka našeg futsala. U Drugoj Futsal Ligi Srbije KMF “Konjarnik” i KMF “Banjica” su pravo osveženje.
Nadam se da su svi u klubovima dobro i zdravo to je najvažnije u ovom trenutku. Svima želim srećne protekle Uskršnje praznike i nadam se skorim susretima.

Ostanite kod kuće!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.