Benić Zoran iz KMF “Kalča” iz Niša se takođe rado odazvao Futsal Balkanu i prokomentarisao trenutnu situaciju..

Sigurno da će ova novonastala situacija ostaviti velike posledice na kompletno društvo i privredu, što će se odraziti nažalost i na sport. Moje skromno mišljenje je da će posle svega biti veoma teškovvratiti se na neki razuman nivo, prvenstveno psihički a za klubove i finansijski. Jesam optimista, pred nama je uvek bio onaj teži put. Pitanje je koliko ima smisla nastavljati prvenstvo iz više razloga.

Duga pauza u treningu igrača, finansiranje klubova, biće kompletan sport na margini po završetku ove krize. Konačnu odluku svakako će doneti FSS i kao i do sada, biće to najbolja odluka za sve klubove. Po meni lično, ovaj deo prvenstva i najbolje partije pruzio je Denis Ramić. On je svoje igračke i ljudske kvalitete i odličnu formu pokazao i u našem klubu i s pravom nosi dres sa državnim grbom što je za nas i našu publiku velika čast obzirom da je gde god smo igrali na parketima širom zemlje prikazao svoje prave vrednosti!

Sportski pozdrav za sve ljubitelje futsala i za sav narod sa ovih prostora sa željom da sve ovo što pre i bezbolnije prođe, da se svi vratimo normalnom životu i naravno da se što pre vidimo na parketu, želi vam Zoran Benić iz Niša!

 

ĐORĐE PANTELIĆ IZNOSI SVOJE VIĐENJE..

G. PAVIĆEVIĆ O TRENUTNOJ SITUACIJI, NA FINSKU U AVGUSTU!!!

MARKO GAVRILOVIĆ O TRENUTNOM STANJU…
MILOŠ ALILOVIĆ O TRENUTNOM STANJU…
VOJKAN IZ WINTER SPORTA PORUČUJE…

One Comments

  • veljko 03 / 04 / 2020 Reply

    pozdrav Beno

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.