Gospodin Davor Tasić iz KMF “Vranje” poručuje…

Definitivno za naš klub apsolutno u lošem momentu je došla ovakva situacija. Bili smo u dobrom ritmu, igrali dosta kvalitetno nastavak prvenstva (više na rezultat) i smatram da nama ovo nije dobro došlo u sportskom smislu. Naravno da sada treba slediti uputstva državnih organa i nacionalnog saveza a raduje i stav UEFA koji kaže da se prvenstva moraju završiti kako bi svaka zemlja dala kvalifikanta za LŠ i LE, to je naravno vezano za veliki fudbal. Verujem duboko da će takva odluka doći i na futsal terenima širom Evrope i sveta, jer svima nama puno nedostaje draž takmičenja i emocija!


Mišljenja sam da možemo u maju mesecu odigrati ubrzano subota-sreda i tako nadoknaditi svo ovo vreme, pa čak i završiti play-off četvrtfinale i onda ostaviti početak juna za samu završnicu polufinala i finala….
Što se tiče igrača koji je obeležio ovaj deo, to je sigurno Tales iz Zvezde koji pravi razliku i koji je skoro sve utakmice na jednu loptu uspeo da prebaci u korist svoje ekipe, kao što je to bio slucaj i u Vranju.
Što se tiče ekipe, to je definitivno Winter Sport iz Niša, koja celo prvenstvo igra veoma dobro, što ja iskreno na početku lično nisam očekivao.
Razočarenje je sigurno KMF “Nova PAZOVA” jer su to sve momci koji imaju futsal u malom prstu.
Na kraju mi iz Vranja porucujemo #ostanikodkuce jer želimo da ove sezone budemo deo play-off-a i da 20 godina od našeg postojanja obeležiomo na najlepši mogući nači,  jer to nasi verni navijači sasvim sigurno zasluzuju.
Sportski pozdrav iz Vranja za sve čitaoce vašeg sajta i sve ljubitelje futsala!
KMF VRANJE se VOLI💛💙!!!

Slaviša Damjanović iz Jastrebca…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.