Dobili smo odgovor od KMF “Jastrebac” uoči gostovanja u Nišu, te vam isti prenosimo u celosti.:

Znamo da nas očekuje izuzetno teška utakmica sa odličnom ekipom Kalče. Kako se ispostavilo, od samog starta takmičenja, “mučimo” se sa igračkim kadrom sve zahvaljujući opštinskim vlastima koji desetkuju klub već godinu ipo dana. Slabo treniranje, igrači sa velikog fudbala i loši termini za treninge koštaju nas bodova i para a sve zbog sitnih lopova iz Sportskog Saveza Opštine Blace. Pokušavamo da nađemo modus da se otrgnemo iz tih kandži i nastavimo da se takmičimo kako dolikuje jednom prvoligaškom klubu.

Da napomenemo da se u najvišem rangu ovog takmičenja borimo već 4. – tu godinu za redom, da je naša hala uvek puna i da jedan čovek finansira celu priču . Izvinjavam se što ove informacije nisu baš vezane za pitanje koje ste postavili, ali svi moraju biti upoznati sa situacijom u kojoj se klub nalazi. Naravno da nikad necemo odustati od takmičenja, ali mora da se zna da lopovi i sitničari nemaju mesta u sportu. Ekipi Kalče idemo na megdan da damo sve od sebe i pokušamo da iznenadimo puno jačeg protivnika. Bićemo oslabljeni neigranjem najboljeg igrača Radojičić Aleksandra, koji je nezasluzeno dobio crveni karton proti ekipe FON-a.

Sportski pozdrav!!!!

                                                                                                                                               Informativna služba     KMF “Jastrebac”

Da podsetimo, utakmica u Nišu između KMF “Kalča” i KMF “Jastrebac” igra se u Nišu 02.11.2019. godine sa početkom u 20:30 časova.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.