Ninoslav Aleksić ima iza sebe sjajnu sezonu, u kojoj je nosio Novi Pazar do finala play off-a i svojim sjajnim igrama zaslužio poziv selektora Ivančića u reprezentaciju!

Čestitke na sjajnoj sezoni, kako si zadovoljan?

Hvala puno. Celom sezonom sam izuzetno zadovoljan, mislim da smo i pored poraza u finalu napravili veliki uspeh, ostaje žal za nesrećnim porazom u polufinalu kupa, a još veći zbog neigranja u poslednjoj i najbitnijoj utakmici u sezoni… Mislim da smo mogli do trofeja.

Kakvi su planovi da li ostaješ u Pazaru, ili ćeš se opet oprobati u inostranstvu?

Iskreno još nisam razmišljao o tome…U Pazaru sam i više nego zadovoljan, zaista sam upoznao prave ljude i prijatelje. Postoje ponude iz inostranstva , ali želim da malo odmorim pa ću videti šta je najbolje za mene.

Dobio si poziv u reprezentaciju za sledeće akcije da li veruješ da ćeš se naćiu sastavu i za kvalifikacione turnire, i koja su očekivanja od reprezentacije?

Da dobio sam poziv, na meni je da opravdam očekivanja i izborim se za mesto u timu. Imamo jaku reprezentaciju i svi zaslužuju da budu na spisku. Uz dobru igru i zalaganje očekujem prolaz ko god da igra u kvalifikacijama.

Zahvalnost Ninoslavu na iskrenim odgovorima i puno sreće u nastavku karijere.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.