Peti novoosnovani klub malog fudbala na nivou FSRZS dolazi iz Petrovca na Mlavi. Ukratko ćemo vam predstavite KMF “EURO – LIDER” koji se od ove sezone pojavio na futsal sceni Srbije.

KMF “EURO-LIDER” iz Petrovca na Mlavi osnovan je 28.06.2020 godine na inicijativu dvojice zaljubljenika u mali fudbal, Stojilović Saše kao predsednika kluba i Savić Jovice kao direktora kluba.
Ideja o osnivanju kluba malog fudbala u Petrovcu na Mlavi postoji odavno, u gradu koji je oduvek važio za fudbalski grad, sa bogatom tradicijom velikog fudbala i sa organizacijom jednog od najačih turnira u malom fudbalu u Srbiji.
Petrovac na Mlavi je imao tu čast a i sreću da u zadnjih 15-tak godina uživa u najboljim majstorima futsala u Srbiji , gde je na svakom “Petrovačkom turniru” učestvovalo sve što vredi na fudbalskoj mapi Srbije sa svim sadašnjim i bivšim reprezantivcima Srbije. Gledajući tu popularnost, učestvovanjem a i osvajanjem turnira kao ekipa  Euro-Mlin” Petrovac i “SSP”, uz neizmernu ljubav prema toj igri rodila se ideja da se osnuje klub malog fudbala .
Cilj KMF „EURO-LIDER“ Petrovac je afirmacija mladih fudbalera iz opštine Petrovac na Mlavi, promocija našeg mesta širom zemlje, organizovanje omladinskog pogona u takmičarkom ciklusu narednih godina, organizovanje veteranskog tima radi okupljanja svih bivših fudbalera iz opštine .
Cilj nam je ostvarivanje što boljih rezultata na takmičenjima.
KMF „EURO-LIDER“ se takmiči u Regionalnoj futsal ligi “ZAPAD” -grupa “B”.
Upravu kluba čine :
Predsednik kluba : Stojilović Saša
Direktor kluba : Savić Jovica
Sekretar kluba : Milojević Dragan
Komesar za bezbednost : Jevtić Ivan
Trener ekipe : Milić Željko.

U prethodna tri kola zabeleženi su sledeći rezultati :

KMF “Sjenica” – KMF “EURO-LIDER” 4:4

KMF “EURO-LIDER” –
KMF “Karanovac” Kraljevo 15:4

KMF “Olimp” – KMF “EURO-LIDER” 2:1

Futsal Balkan želi dobrodošlicu u futsal porodicu KMF “EURO-LIDER” kao i želju da u regionu kojem pripada podigne nivo futsal kulture na viši nivo.

Srećno!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.