Iz Bujanovca, od kapitena KMF “ZUFO” Enisa Isenia stigao je komentar o trenutnuoj situaciji na našim prostorima..

Pozdrav svim ljubiteljima futsala i pratiocma Futsal Balkana.

Ne znam šta da kažem sem da je ovo što nas je zadesila, strašna i žalosna situacija za sve nas i naše bližnje.

Ekipe aktivnosti su svedene na nulu ali formu i kondiciju igrača održavamo na nekom nivou pošto treninge radimo pojedinačno svojim domovima po planu i programu koji nam dostavlja šef struke.

Iskreno ne bi nikako voleli da se ovim plasmanom na tabeli i završi prvenstvo jer bi to značilo da na baraž idemo na aktuelnog šampiona, slavni KMF “Ekonomac”.

Mišljenja sam da kad bi se nastavilo prvenstvo ne bi bilo toliko strašno zbog temperatura, jer bi se utakmice igrale u kasnim večernjim satovima (20h ili 21h).

Najviše što bi sada poželeli je prvo da se epidemija virusa završi što pre i sa što manje posledica po narod i da se vratimo futsalu i njegovoj lepoti.

Mišljenja sam da se naš igrač Jovan Cvetanović Messi pokazao kao najbolji u dosadasnjim utakmicama pošto je dokazao da definiticno pravi razliku u igri.

Mogao bi da budem razočaran trenutnim rezultatima KMF “Radnički 2010” iz Niša jer su to fantastična deca ali možda je nedostatak iskustva ta stvar koja im je potrebna i koju će oni vremenom steci.

Takođe sam mišljenja da ako je sudeći po najavama iz vrha države da će se sportski događaji odvijati duže vreme bez prisustva publike, da takve opcije ne podržavam pošto bez publike koja je tu uvek prisutna, nema svrhe i nikakve sportske draži takmičiti se.

Još jednom sportski pozdrav iz Bujanovca uz poruku “ostani kod kuće”!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.