Meč u Bujanovcu koji može mnogo da odluči što se tiče plasmana i nastavka takmičenja Druge Futsal Lige Srbije igra se u nedelju 01.03.2020. godine sa početkom u 18:30 časova između vodeće ekipe KMF “Ivanjica” i domaćeg KMF “ZUFO”. Prenosimo očekivanja iz tabora obe ekipe.

Kapiten ekipe KMF “ZUFO” Enis Iseni:

Najpre pozdrav za sve pratioce Futsal Balkana. Što se tiče utakmice ne znam šta reć,  sem da će ovo biti utakmica u kojoj je za nas biti il ne biti, konkretno mislim za direktan plasman u Prvu Futsal Ligu Srbije. Što se tiče igračkog kadra utakmicu očekujemo u kompletnom sastavu, odlično poznajemo ekipu Ivanjice i pripremili smo se za njih, znajući njihove mane i vrline. Prvi meč jesenas u Ivanjici smo izgubili tamo nažalost zahvaljujući isključivo našim greškama i tačno znamo kako da se spremimo za ovu po nas odlučujuću utakmicu. Interesovanje publike za ovaj meč je preveliko, traži se mesto više i očekujem da hala bude standardno puna, da uz sportsko, fer i korektno navijanje naše verne publike koja nam daje vetar u leđa, proslavimo pobedu koja bi nas kao što napomenuh, približila direktnom plasmanu u elitni rang takmičenja. Sportski pozdrav iz Bujanovca i hvala na pozivu.

Kapiten KMF “Ivanjica” Lišanin Đorđe:

Očekuje nas pravi derbi meč. Odličan protivnik za respekt, koji bi se eventualnim trijumfom nad nama, približio na tabeli na samo jedan bod. Znamo da će tribine biti prepune, sa sjajnom publikom, tako da očekujemo spektakl. Ulogu favorita prepuštamo domaćinu pošto igraju kući. Meč je kao što sam rekao, od velikog značaja za obe ekipe. Idemo u Bujanovac da se nadigravamo, daćemo sve od sebe u ovoj utakmici a bolji neka pobedi.

Sportski pozdrav iz Ivanjice za Futsal Balkan od Đorđa Lišanina!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.