U zaostaloj utakmici 9.kola Prve Futsal Lige Srbije u Nišu se igra gradski derbi!!

Ekipa KMF “Kalča” će u utakmici koja je odložena zbog bolesti igrača ekipe KMF “Winter Sporta”, biti formalno domaćin gradskom rivalu 21.11.2019. godine u 20:30 časova.

O očekivanjima pred utakmicu protiv KMF “Winter Sporta” kao i o meču poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Prve Futsal Lige Srbije protiv KMF “Ekonomca”, koji Kalča igra predstojećeg vikenda, svoje viđenje iznosi gospodin Zoran Benić :

Gradski derbi je uvek nezvestan, ali ovog momenta jesmo kvalitetnija ekipa. To sve treba dokazati i na terenu. Momci su spremni za ovaj derbi. Žao mi je samo što ljubitelji futsala u Nišu nisu imali sreće da ovaj derbi vide prošle nedelje kada je bio prvobitni termin. Ekipa Wintera je odložila utakmicu zbog bolesti igrača. Na žalost novi termin je kada dosta ljudi slave Arandjelovdan, mada se nadamo dobroj poseti publike koja će zasigurno uživati u utakmici.

Najmljadji smo u ligi uz Ekonomac i obe ekipe očekuje svetla budućnost

Ekonomac je perspektivna, mlada i kvalitetna ekipa i samo je pitanje momenta kada će nekom napraviti problem. Sa velikim respektom idemo u Kragujevac da pokušamo da osvojimo nove bodove.

Moram da napomenem da je naša ekipa uz Ekonomac najmladja u ligi, što znači da je pred nama budućnost!!

Sportski pozdrav iz Niša za pratioce Futsal Balkana!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.