Ekipa KMF “Metalac Kolorado” iz Gornjeg Milanovca, sastavljena većinom od momaka dvadedetogodišnjaka, predstavljala je pravo osveženje u Drugoj Futsal Ligi Srbije posle povratka iz trećeg ranga takmičenja. Svoje utiske i očekivanja pred drugi deo sezone, izneo je šef struke gospodin Ivan Vuksanović.

Po završetku prvog dela sezone bilo nam je jasno da smo napravili veliko iznenađenje pošto smo izuzetno mlada ekipa. U ovoj pauzi ostali smo bez Đorđa Rosića i Mališe Cvetkovića. Dva kola pred kraj prvog dela priključili su nam se igrači Borca iz Čačka Dramićanin i Anev, a u međuvremenu oporavio se Nikolić Aleksandar. Cele pripreme provodimo bez Rajka Lazovića i nisam siguran da će biti spreman za prvo kolo.
Naš klub inače ove godine slavi 15 godina postojanja. U godini jubileja, cilj nam je da uzmemo 12 bodova i obezbedimo opstanak, a kad uzmemo dvanaesti bod pokušaćemo još koji bod osvojiti što bi nas približilo jednom od prva 3 mesta.
Trening po trening, utakmica po utakmica pa stižemo i do početka sezone.
Igrali smo prijateljsku protiv KMF “FON”, izgubili ubedljivo i pokazali puno mana. Defanziva je bila očajna, bez pritiska na loptu. Bez krvi u defanzivi ocekaje nas debakl u ligi i selidba u 3. ligu. Očekuju nas do početka prvenstva još dve prijateljske utakmice i to protiv KMF “RB” Valjevo i KMF “Novi Pazar” a onda sledi prvo prolećno kolo i idemo narodski rečeno ,, mečki na rupu’ ekipi KMF “SAS” u Zrenjanin. Borićemo se i nadam se da će trud i zalaganje ovih mladih momaka doći do izražaja u nastavku prvenstva.

Sportski pozdrav za sve čitaoce Futsal Balkana od Ivana Vukadinovića!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.