KMF “Konjarnik” posle dva vezane pobede, dočekuje Smederevce..

Posle dve vezane pobede u ligi, odlične utakmice i pobede u Sopotu, ekipa trenera Zorana Žigića, na svom terenu dočekuje ekipu KMF “Smederevo” iz Smedereva. Prenosimo očekivanja trenera domaćih Mikija.

Igramo kući pod imperativom pobede. Moramo da pobedimo da bi overili pobedu iz prošlog kola protiv odlične ekipe KMF “Sopot” kao i posle pobede od 5:4 (3:2) u Kupu Beograda, protiv ekipe KMF “Intelektualac” koja je odigrana 07.11.2019.godine.

Ekipa KMF “Smederevo” je jedna od boljih u ligi. Uigran tim koji sa klupe predvodi odlični stručnjak, gospodin Veljko Spasojević, tako da nas očekuje izuzetno težak zadatak. Moramo dati sve od sebe i pružiti najviše što možemo, da pokušamo da ostvarimo i treću vezanu pobedu, čime bi se na najbolji mogući način odužili našim vernim gledaocima na podršci u Sopotu a koja neće sigurno nedostajati ni na utakmici protiv Smedereva. Nadam se fantastičnoj atmosferi  a samim tim i odličnoj predstavi protiv KMF “Smederevo”.

Sportski pozdrav sa Konjarnika!!!

Utakmica 9.kola Druge Futsal Lige Srbije između KMF “Konjarnik” i KMF “Smederevo” na programu je 09.11.2019.godine sa početkom u 21:00 časova u SC Šumice.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.