Pred nama je i start Prve Futsal Lige Srbije gde…

Posle dva vikenda i starta jesenjeg dela sezone Druge Futsal Lige Srbije, očekuje nas početak elitnog ranga takmičenja, Prve Futsal Lige Srbije za sezonu 2021/2022. Posle učešća futsal reprezentacije Srbije na FIFA Futsal World Cup u Litvaniji i povratka igrača u matične klubove, dve nedelje adaptacije, perioda prilagođavanja i uigravanja, “petoparac”se pokreće na parketima hala deset najboljih klubova u Srbiji.

Već na startu susret prvaka  FON kao najbolja ekipa prethodne sezone i učesnik Elite Round UEFA Futsal Lige prvaka igra meč protiv ekipe KMF “Bečej 2003”, koja je kao prvoplasirana ekipa ušla u viši rang takmičenja iz Druge Futsal Lige Srbije.

KMF “Ivanjica”, novi prvoligaš, odlazi na vruće gostovanje na jug iskusnoj ekipi KMF “Vranje koja će kao domaćin dočekati Ivanjičane u Bujanovcu. Još jedan novi učesnik Prve Futsal Lige Srbije, ekipa KMF “Loznica-Grad 2018”, svoj debitantski meč igra u Lagatoru. Posle četiri godine, od sna do jave, od četvrtog ranga takmičenja do elite, kako bi jedan futsal pregaoc rekao “Drim tim sa “stafom” od 20 ljudi, dočekao je da se četvorka zakolje  Lozničkim parketom. Ovo sezone, možda i najozbiljniji u svom kratkom postojanju, Lozničani sa pojačanjima u vidu Mladena Kocića Cipija reprezentativca Srbije , zatim Nikole Matijevića koji je došao iz hrvatske Crnice,. Aleksandrom Gavrilovićem koji je stigao iz Kečkemeta, uz već starosedeoce futsal veličinu Peruća, Aleksandra Milovanovića, Đorđa Rusija, Đorđa Petrovića, Marka Avramovia, Aleksandra Ristanovića i ostale, garancija su da će se u Lagatoru gledati vrhunska predstava protiv “Ljubičaste konjice ” ekipe KMF “Konjarnika”.

Parovi 1.kola Prve Futsal Lige Srbije 

10.10.2021 15:00 Beograd KMF FON – KMF BEČEJ
10.10.2021 19:00 Niš KMF WINTER SPORT – KMF ZEMUN SAMO PRAVO
09.10.2021 17:00 Vranje KMF VRANJE – KMF IVANJICA
10.10.2021 17:00 Novi Pazar KMF NOVI PAZAR – KMF KALČA
09.10.2021 19:30 Loznica KMF LOZNICA-GRAD 2018 – KMF KONJARNIK

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.