Vladimir Kreza Jovanović, svima dobro poznato ime u svetu futsala, odlučio je da pokrene akciju kojom će probuditi futsal na ovim prostorima i posle skoro dva meseca bez futsala, isti promovisati i pokušati da na pravi način promoviše magiju sa loptom. Evo šta o tome popularni Kreza kaže za Futsal Balkan:

Pozdrav za sve pratioce Futsal Balkana koje ovim putem želim da obavestim da ću dana 17. 05.2020.godine u nedelju okupiti sve same legende beogradskog i srpskog futsala na čelu sa starom gardom i čuvenim imenima poput golmana: Trmčića, Šabića, Atanasijevića, Srbe Jovanovića, Stojnića.

Zatim preko legendarnih igrača Krklje Stankovića, Vonje Milanovića, Veljkovića, Špirića, Stanića, Bojana Pavićevića, Ćaćića, Nešića, Ćatića, Veta Božovića, Rašića, Andrića, Tupajića, Benića, Cvetanovića, Alilovića, Rajića, Vukmirovića, braću Mirković Baticu i Zvezdana, Marinkovića, Todorovića, braće Trojanović, Mecgera, Ramića pa do mlađih Perića, Surudžića, Pantelića, Popića, Jankovića, braće Grujičić,  Lazića, Borojevića, Simeunovića, Milošević, Mancea i  nekadašnjeg kapitena Crvene Zvezde Nenada Kovačevića, zatim naše Valjevce Antonu i Nikolića i Srđana Stevanovića kao sudije koji ce ulepšati spektakl. Planirano okupljanje će upotpuniti i klubovi malog fudbala Palež, Konjarnik, SAS i Banjica kao i još mnogo legendarnih imena koje će sa klupa predvoditi čuveni Miki Kapelo i Neša Vuković.

Ovu svečanost pratiće i vaš renomirani sajt Futsal Balkan a takođe planiram da ovim povodom sa velikom legendom futsala i sportskim menadzerom Nebojsom Nešom Vukovićem osnujem i Udruzenje veterana futsala koje će štiti prava što sadašnjih što bivših igrača futsala i služiti u interesu našeg sporta.

Srdačan pozdrav od Vladimira Kreze Jovanovića i u isto vreme poziv svim prijateljima futsala da dođu u Kotež u nedelju 17.05.2020.godine od 14:30 i prisustvuju do sada neviđenom spektaklu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.