Predstavljamo još jednog novog drugoligaša, KMF”Leskovac” iz istoimenog grada, koji će parkete Druge Futsal Lige Srbije, nadamo se dovesti do usijanja, pošto je poznato da ekipe sa juga Srbije poput Vranja, ZUFO, Jastrebca i drugih imaju izvanrednu publiku koja stvara fantastičnu atmosferu i daju futsalu draž i čine ga još dinamičnijim i vatrenijim sportom nego što se misli.

Gospodin Nenad Stojanović, trener KMF “Leskovac” je izašao u susret Futsal Balkanu i u kratkim crtama, izneo detalje o klubu koji je uveo u savezni rang takmičenj.

Ekipa KMF”Leskovac” osnovana je 2015. godine. Započela je takmičenje  2016.godine i na kraju sezone 2016/2017 bila ubedljivo prva sa 51 osvojenim bodom od ukupno 54 mogućih. Reorganizacijom lige nastavili su takmičenje naredne sezone u trećoj ligi grupa “Istok”. Posle dve sezone i borbe za vrh ove sezone ostvaruju učinak za prvu poziciju pred prekid prvenstva i ulazak u drugu ligu sa 13 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog. Ekipa je sastavljena od iskusnih igrača i nekoliko mladih, te je na okupu više od 6-7 godina i u ligi i turnirskom sistemu takmičenja.


Stabilnost kluba obezbeđena je zahvaljući finansiskoj pomoći opštine Leskovac i prijatelja kluba gde firma ” Vlada Invest” sa njenim vlasnikom Vladimirom Jovićem svesrdno pomaže leskovačke futsalere.
Ekipa nam je godinama zajedno na okupu, tako da nam preostaje da se fizički pripremimo za početak Druge Futsal Lige Srbije. Podršku grada i naših vernih navijača imamo i na nama je da radimo i ostvarimo svoj cilj ove godine a to je sredina tabele, ističe u svojoj izjavi trener KMF ” Leskovc” gospodin Nenad Stojanović.

Sportski pozdrav Futsal Balkanu i svim pratiocima od ekipe KMF “Leskovac “.

Futsal Balkan želi uspeha novom učesniku Druge Futsal Lige Srbije sa željom da im se ispune svi zacrtani ciljevi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.