Od petka do ponedeljka lozničani su zauzimali prvo mesto drugoligaškog karavana..

Pobedom u gostima protiv KMF “Banjica”najviseše zahvaljujući trostruko strelcu Milenković Aleksandaru, ekipa iz Loznice je očekivala kiks KMF “Bečej 2003” protiv ekipe KMF “Jastrebac”. Međutim u tvrdoj i na samom kraju neizvesnoj utakmici, KMF “Bečej 2003” je posle vođstva od 2:0 u 34.minu,došaoo u situaciju da posle pogotka gostujućeg igrača Petrović Stefana u 38.minutu brani tri boda. Pošto je ipak na kraju meč završen pobedom domaćina nad ekipom KMF “Jastrebac” sa 2:1 1(:1) Bečej 2003 se vratio se na prvu poziciju Druge Futsal Lige Srbije te nas u predstojećem kolu u Loznici očekuje veliki derbi u borbi za čeonu poziciju.

KMF “Metalac Kolorado” bez par nosilaca igre, nije mogao ništa učiniti posle dalekog puta u Bujanovac, protiv izuzetno raspolenih za igru domaćina KMF “ZUFO”.  Na ovoj utakmici istakao se pored ostalih trostruki strelac Stanković Nikola.

KMF Tisa po starom dobrom običaju, na krilima dvostrukog strelca Vese Guberinića i trostrukog Tomčić Čedimira je savladala uigraniju nego na početku sezone ekipu KMF “Forum”.

Palež posle smene trenera Vladimira Kreze Jovanovića nikako da se stabilizuje i vrati na nivo sa početka prvenstva. U Ivanjici je u 2.minutu nagovešten atak na bodove u gostima pogotkom Grujičić Srđana, međutim na 1:1 izjednačava Ivanović Nikola u 6.minutu. Ivanjica u 9.minutu preko Jovanović Dragana, zatim u 11. i 12.minutu pogodcima Stojković Darka povećavaju na 4:1. Gosti u 16.minutu golom Dimic Stefana postižu svoj drugi pogodak i na poluvreme se odlazi rezultatom 4:2. U nastavku Lišanin Gligorije u 30.minutu postiže peti pogodak za Ivanjicu i ujedno konačni rezultat 5:2.

Lista strelaca:
10

Avramović Marko (KMF LOZNICA-GRAD 2018)
9
Guberinić Veselin (KMF TISA)
Jovanović Dragan (KMF IVANJICA)
7
Stojković Srđan (KMF TISA)
Čičić Milan (KMF TISA)
Knežević Andrijano (KMF JASTREBAC)
Tomčić Čedomir (KMF TISA)
Tomin Aleksandar (KMF SAS)
Vuletić Ivan (KMF LOZNICA-GRAD 2018)
6
Korać Stefan (KMF BEČEJ)
Novaković Marko (KMF BEČEJ)
Rosić Đorđe (KMF LOZNICA-GRAD 2018)
Spasić Stefan (KMF JASTREBAC)
5
Radenković Dušan (KMF SAS)
Celin Đorđe (KMF TISA)
Milenković Aleksandar (KMF LOZNICA-GRAD 2018)
Milošević Marko (KMF PALEŽ)
Mitić Igor (KMF BANJICA)
Ristić Dušan (KMF ZUFO)
Vasić Viktor (KMF ZUFO)
Vukašinović NemanJa (KMF IVANJICA)
4
Golub Srđan (KMF BEČEJ)
Lišanin Gligorije (KMF IVANJICA)
Milašinović Nikola (KMF LOZNICA-GRAD 2018)
Stanković Nikola (KMF ZUFO)
Urošević Jovan (KMF METALAC KOLORADO)
Vlahović Igor (KMF FORUM)

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.