Od 8-13.oktobra biće odigrana main round lige šampiona!

Najzanimljivije za nas će biti u Sloveniji gde će domaći šampion Dobovec, ugostiti prvaka evrope Sporting, bosanskog šampiona Mostar i srpskog šampion Ekonomac.

Sporting je apsolutni favorit, a ostale ekipe će se boriti za mesta koje vodi u elite round.

Još jedna od zanimljivijih grupa biće odigrana u Paragu, gde će domaća Sparta predvodjena Cipijem Kocićem dočekati, Luxol sa Malte u kome nastupaju Zvezdan Vuković i Dragan Obradović, poljskog prvaka Rekord i Imperial iz rumunije za koji nastupaju srpski reprezentativci Pršić i Rakić.

Svoja očekivanja preneo nam je trener Sparte Beni Simitciu:

Već 2 meseca se spremamo u klubu za organizaciju grupe Lige Šampiona u kojuoj smo domaćini sledeće nedelje. Danas mogu reći da smo 100% spremni. Hoćemo da pokažemo svima u českoj da možemo organizovati i tako bitan turnir.
Igrači su mi malo sa gripom i malim povredama ali verujem da niko neće hteti da propusti ovaj turnir ppgotovo kući u Pragu.
Očekivanja su nejveća, da se plasiramo dalje, najbolje sa 3 pobede ali ja osobnjo kažem ako treba i na gol razliku da se plasiramo biću zadovoljan, jer danas ne treba da se zaboravi da svaki tim ima strance – zvezde , u našoj grupi biće Rumuni su isto kao i mi multi etnička ekipa sa celog sveta, Maltežani su sa 5-6 brazilaca jaki a isto moram da kažem za skoro celu ekipi poljaka koji su sa 80% igrača iz Poljske selekcije. Znači ne treba da se gleda da moram da pobjedim 3 utakmice, moramo da dajemo puno golova itd ali samo to da se poklopi dalje jer na kraju krajeva istorija pamti ekipu koja se plasira do Elite Round.

Još jedan trener sa ovih prostora predvodiće svoju ekipu u main round lige šampiona Alen Lalić:

Radimo naporno Italijani su favoriti turnira pokusat cemo iznenaditi imamo kvalitet al mislim da su kondiciono puno ispred nas.

Što se tice Gruzijaca nemamo informacija o njima al mislim da su prava Futsal momcad .

O dmaćinu imamo informacije .

Idemo se nadigravati i probati iznenaditi.

Welimdorf je u grupi sa Gorgiansom, Pezarom i Udevalom.

Grupa 2:

Araz, Halle, Kherson i Benfica

Grupa 3:

Ayat, Barca, Tjumen i Vytis

Grupa 4:

Kairat, Kprf, Beretty, El Pozo

Grupa 6:

Omonia, Leo, Novo Vrijeme, Shkupi

Grupa 7:

Stalitsa, Hovocubo, Liburni i Toulon

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.