Kapiten ženske futsal reprezentacije Srbije, Marija Armuš, uoči dvomeča sa Mađarskom!!!

 

Očekuju nas dve provere sa Mađaricama, koje su jako spremna ekipa i fizički jaka. U prethodnim kvalifikacijama su ostvarile dobre rezultate, čak su sa ekipom Ukrajine igrale 4:4. Još jedna iskusna ekipa koja ima ligu futsala u zimskoj pauzi velikog fudbala.

Mi ćemo se fokusirati na zahteve naših trenera i na našu igru. Ekipa je u sličnom sastavu kao i za prethodni skup, dosta smo podmlađene ali dobar je spoj starijih igračica i mlađih, prihvatile smo ih i za sad vlada dobra energija. Želimo da dobrim rezultatom zalljučimo ovu godinu.

Obzirom da je Marija Armuš kapiten i članica Hrvatske ekipe Meteora, uz Barbaru Izgarević, kao i da predstavljaju jedine dve devojke iz Srbije koje igraju futsal kao internacionalke  a ne fudbal, pitali smo je da kaže nešto o Hrvatskoj ligi futsala u kojoj su prošle godine nakon play-offa osvojile 3.mesto.

Što se tiče Hrvatske lige futsala, ove godine ima 10 ekipa u ligi. Igra se dvokružno od decembra do kraja februara traje liga. Pored nas dve, ima još strankinja ove godine i to iz Slovenije, Bosne i Mađarske, koje igraju Hrvatsku ligu. Trener nam je poznati stručnjak Dino Kovač.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.