U SC „Slodes“ u Borskoj ulici, a po uzoru na najveća imena svetskog sporta, predstavnici i igrači novog beogradskog trećeligaša Studenta održali su media dan, u kom su pripadnicima sedme sile približili svoj projekat.
Studenti su otvorili trening za javnost, a po završetku istog za medije su otkrili ambicije pred start nove sezone. Kmf Student osnovan je 2019. godine, a funkcioniše pod pokroviteljstvom Fakulteta za menadžment (FAM). U prvoj sezoni takmičiće se u trećoj futsal ligi Beograda, a ambicije su, opravdano, velike! Više o ambicijama tima otkrio nam je kapiten ove mlade ekipe, Dejan Veličković:
„Imamo perfektne uslove za rad i napredak, uslove koje nema ni veliki broj klubova u elitnom rangu! Spojili smo mladost i iskustvo u širok roster igrača i odličnog trenera, tako da iskreno očekujem ulazak u viši rang! Sve je na nama, verujem u ove momke, svi odgovorno pristupaju ovom projektu i uz fenomenalnu atmosferu rezultat neće izostati!“

U timu Studenta nastupaju igrači od 20 do 30 godina starosti, prosek godina je 25, a predvodi ih jedan od najperspektivnijih trenera na ovim prostorima, Vladimir Stojković. On nam je rekao nešto više o pripremnom periodu koji je trajao skoro dva meseca:
„Pripremni period smo odradili iz dva dela, kondicioni u SC „Olimp“ na Zvezdari i treninzi sa loptom, kao i tehničko taktički deo u hali „Slodes“. Zadovoljan sam zalaganjem ekipe i energijom koju su momci pokazali do sada – istakao je trener Studenta, a potom nastavio:
Pošto je ekipa sklopljena od momaka iz raznih futsal ekipa, kao i sa velikog fudbala, za pravu formu i dobru uigranost potrebno je vreme, tako da su očekivanja od prve sezone da budemo pri vrhu tabele i ako se ukaže prilika da se borimo za prvo mesto.“


Studenti će prvu zvaničnu utakmicu u svojoj istoriji odigrati u nedelju 20. oktobra sa početkom u 14 časova, protiv Kmf Oftal C. Meč će se održati u SC „Slodes“ u Borskoj ulici, ulaz za sve zainteresovane je slobodan, a na poluvremenu publika će imati prilike da uživa u potezima dečaka iz škole fudbala Žarkovo koji će u pauzi odigrati revijalnu utakmicu. Već tri dana posle ovog duela, Studente očekuje novo, još teže iskušenje, pošto će u pretkolu kupa na teritoriji Beograda u SC „Voždovac“ na Banjici gostovati braniocu trofeja u ovom takmičenju i trenutnom lideru druge futsal lige Srbije, Kmf Banjica.
Delić atmosfere sa treninga Kmf Student možete videti u sledećim fotografijama.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.