Jovan Cvetanovic popularni Mesi, nastavlja karijeru u KMF”ZUFO” iz Bujanovca!!!

Po rečima vrhunskog igračaii i pravog profesionalca, koji je svoju futsal karijeru počeo u Akademcu iz Niša (trenutno 3. liga), zatim nastupao za Smederevo, Novi Pazar, Jastrebac i upisao 19 utakmica za reprezentaciju Srbije i učestvovao u kvalifikacionom turniru  u Zrenjaninu 2013, za Evropsko prvenstvo u Belgiji 2014.godine, i pored jedne inostrane ponude kao i od domacih ekipa Vranje i Novi Pazar, odlucio se da karijeru nastavi u KMF “ZUFO”!!!

Posle dve lepe godina provedene u Blacu, na poziv ambicioznog predsednika ZUFO, odlucio sam da prihvatim ponudu i pomognem novom klubu u plasmanu u Prvu Futsal Lige Srbije. Prepoznao sam ambicije i odličnu organizaciju kluba a moram napomenuti ono najbitnije, što me oduševljavalo i  u Blacu i zbog čegasse igra futsal a to su prepune tribine na svim utakmicama u Bujanovcu. Bivšim saigračima i rukovodstvu sve najbolje želim, i nadam se da će uspeti da izbore opstanak, a u novom klubu da ću opravdati ukazano poverenje,i da ćemo od leta biti u društvu najboljih.

Sportski pozdrav za Futsal Balkan i hvala im što se trude da kao sajt sa najdužim trajanjem i najvećim brojem posetitelja, podignu futsal u Srbiji da viši nivo.

Ovom putem se zahvaljujemo Mesiju, želimo mu sreće u nastavku karijere u novoj sredini, kao i da uživa u novom klubu, koji kreće sa rekonstrukcija tima i po najavama iz Bujanovca, očekuju se još zvučnih imena kao nosioci igre i pokretači ambicija kluba za ulazak u Prvu Futsal Ligu Srbije!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.