Uzdanica Fona je podelila titulu najboljeg strelca Prve lige Srbije sa Igorom iz Ekonomca po 34 golova!

Čestitke na tituli najboljeg strelca, kako si zadovoljan?

Hvala na čestitkama. Moram priznati da mi imponuje što sam se našao na samom vrhu, posebno ako uzmemo u obzir da liga broji pregršt kvalitetnih futsalera i da svake godine kvalitet same lige jača. Ako se osvrnem na celokupnu sezonu, ne mogu biti zadovoljan konačnim ishodom. Previše prokockanih bodova tokom regularnog dela sezone, a kao rezultat svega prerana eliminacija u play off-u. Bavim se kolektivnim sportom, pa je timski rezultat ipak onaj koji donosi konačan sud od minuloj sezoni.

Kakvi su planovi za budućnost, da li ostaješ u Fonu?

Što se tiče planova i nastavka karijere, još uvek nisam doneo konačnu odluku. Postoje ljudi koji su prepoznali moje rezultate u prethodnom periodu, shodno tome imam više opcija. Kao i uvek prednost dajem svom matičnom klubu koji mi je mnogo toga pružio do sada i mnogo lepih trenutaka me vezuju za FON. Prioritet mi je svakako da dobro zalečim povredu ramena. Još uvek traje oporavak i nadam se da ću biti 100% spreman za početak nove sezone.

Da li si pratio finalnu seriju play off-a, tvoj komentar?

Gledao sam finalnu seriju. Od srca čestitam ekipi Novog Pazara i svim njenim članovima na pruženom u celokupnom play off-u. Mislim da bi bili konkurentni u potpunosti i u majstorici da nisu bili desetkovani. Svakako čestitam Ekonomcu na tituli, veći roster je ovoga puta bio x faktor.

Debitovao si za reprezentaciju u duelu protib Azerbejdžana, ali te sada nema na spisku za dvomeč sa Hrvatskom, da li veruješ da ćeš dobiti poziv za sledeće akcije reprezentacije?

Da, debitovao sam protiv Azerbejdzana. Osećaj i iskustvo koje sam stekao tih par dana je zaista neprocenljivo. Što se tiče utakmica sa Hrvatima, nisam se našao na spisku. Selektor ima svoju viziju i ne treba se mešati u tudje poslove i odluke. Na meni je da nastavim da treniram i napredujem, a za neke naredne akcije i okupljanja mogu samo svojim radom i rezultatima da se potrudim da budem uvršten u nacionalni tim.

Zahvalnost Pavlu na iskrenim odgovorima, i puno sreće u nastavku karijere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.