KMF Novi Pazar promovisao je novog trenera.

Šef stručnog štaba Novog Pazara u nastavku sezone biće Nenad Veljković! Popularni Kempes stigao je u dvoranu ‘Pendik’ iz praške Slavije, a za Futsal Balkan govorio je o povratku u Pazar, kao i o odlasku iz Slavije:

Već sam sarađivao sa ljudima iz Novog Pazara i ostao sa njima u kontaktu i posle odlaska u Finsku pa sve do današnjeg dana tako da su bili u toku sa dešavanjima u Slaviji. Nažalost, moram da priznam da sam vrata Slavije zatvorio sam sebi jer nisam slušao ljude oko sebe, pre svih predsednika Slavije Dana Kolmana koji mi je više puta ponavljao da ne želi da menja trenera, ali ja sam tvrdoglavo verovao da je to pravi potez za sve, ali se na kraju ispostavio kao najgori u karijeri. Ogromno iskustvo iz kojeg moram izvuci pouku… -počeo je priču Veljković, a zatim nastavio:

Verujem da se sve dešava sa razlogom pa tako gledam i na ovu situaciju, zatvorila su se jedna vrata a otvorila druga! Iskreno se radujem povratku u Pazar, lepe me uspomene vezuju za taj grad i klub. Izuzetno pošteni i pravedni ljudi na čelu kluba, a isto tako i jedna kvalitetna ekipa sa kojom je radilo dosta dobrih trenera u prethodnim godinama tako da verujem da neću imati problema da stignem do plej ofa što je ujedno i cilj. A u plej ofu je sve moguće! – zaključio je popularni Kempes.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.