KMF”Novi Pazar” i mladi stručnjak gospodin Marko Gavrilović, produžili su saradnju posle delimično uspešne sezone. Delimično iz razloga što je forma kluba tempirana za play-off, međutim odlukom čelnih ljudi FSS, ostali smo uskraćeni da do kraja ispratimo završnicu sezone, koja je prekinuta usled pandemije virusa Covid-19, tako da je osvajač titule određen na osnovu trenutnog stanja na tabeli a samim tim nismo bili u prilici da završnicu prvenstva za koju su se timovi spremali ispratimo do kraja kao naprimer u 1.HMNL gde je nedavno odigrano finale i na parketu je titulu prvaka osvojila ekipa Olmissum iz Omiša.

Prenosimo vam reči gospodina Gavrilovića o nastavku saradnje, utiscima, očekivanjima…

Pre dva dana sam postigao konačan dogovor sa Upravom kluba i u narednoj sezoni nastaviću sa radom u KMF “Novi Pazar”. Imao sam dve ozbiljne i konkretne ponude iz Srbije i jednu iz Hrvatske, takođe bilo je nekih priča iz još nekih naših klubova kao i klubova iz drugih zemalja, ali konkretnih ponuda sa te strane nije bilo. Pored rezultata koje sam postigao u karijeri i to je valjda jedan od pokazatelja da smo do sada u Pazaru uradili mnogo toga. Ko me poznaje zna koliko sam ambiciozan i da želim uvek više i stoga bi bilo prirodno da cilj za narednu sezonu bude jedan od trofeja, osvajanje Futsal Kupa Srbije ili titule prvaka Prve Futsal Lige Srbije. Videćemo koliko je to realno imajuci u vidu da su nam otišli Dejan Jovanović, Predrag Jovanović i Jakup Ramadani, dok je Mirza Hot otišao da radi u Nemačku i još ne znamo kad će se vratiti. Za sada su došli Denis Ramić i Andrijano Knežević i realno smo kvantitativno a samim tim i kvalitetom slabiji nego prošle sezone. Novca za još pravih pojačanja deluje da trenutno nema i probaću u dogovoru sa Upravom KMF “Novi Pazar” da pronađem još nekog igrača iz okoline Novog Pazara ili iz samog Pazara koji će nam značiti bar da nas ima dovoljno na okupu za kvalitetne treninge. Uželeli smo se futsala i jedva čekamo da počne nova sezona. Ono što je sigurno je to da ćemo u svaki meč uči sa ciljem i idejom kako da pobedimo a vreme će da pokaže za koji će plasman to biti dovoljno.

Sportski pozdrav za Futsal Balkan i sve ljubitelje futsala od Marka Gavrilovića.

Comment List

 • Petar 01 / 08 / 2020 Reply

  Strasan strucnjak treba da ostane tu ceo zivot!! Jos jedan od onih strasnih trenera koji realno pojma nemaju !!!

 • Petar 01 / 08 / 2020 Reply

  @Petar
  Imenjace kratko i jasno “Aj ne seri”

 • Srba 01 / 08 / 2020 Reply

  Umisljeni debeli prasac od trenera!! Zlo od coveka!! misli ako se reklamira po internetu da je trener!!Moze da bude trener samo po mahalama i da laze glupake👍

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.