Kako je najavila i startovala Uprava KMF Novi Sad na početku sezone, tako je startovala…

Kao što smo više puta pisali o novoosnovanom KMF Novi Sad iz prestonice Vojvodine, mnogi nisu ozbiljno shvatali futsal poduhvat koji se stvara u mestu koji je iznedrio mnoštvo velikuh futsal imena a koje zaista zaslužuje pažnju i mesto na futsal mapi Srbije. Kada se u timu najpre pojavila futsal legenda Nikola Rnić Rna, centar futsal javnosti je počeo da se vrti oo novosađana. Iako su krenuli u pohode iz Treće Futsal Lige Vojvodine, iz meča u meč videlo se da će Novi Sad ponovo privući pažnju javnosti. Pored Rnića klubu su pristupila i vrhunska pojačanja, veliki majstori futsala. Klub je postao jači za golmana Aleksu Antonić iz KMF”Zemun Samo Pravo” Srđana Stanića iz KMF “Bečej”, Nenada Krstića iz KMF “Loznica Grad 2018”. U ovom prelaznom roku, klubu pristupaju bivši Igrači KMF Crvena Zvezda, reprezentativac Srbije i učesnik UEFA Futsal Lige Šampiona Davor Popovic kao i Stefan Stanojević. Klub je trenutno ubedljivo prvi u grupi Istok Treće Futsal Lige Vojvodine i početkom priprema jedva iščekuju start drugog dela prvenstva. Zbog skorašnjeg starta Prve i Druge Futsal Lige Srbije, prinuđeni su da za veoma kratko vreme odigraju 4 utakmice i to sa KMF Loznica-Grad koja je takođe krenula silovito od osnivanja i regionalne lige pa do saveznog ranga, a u toj utakmici biće izuzetno zanimljiv susret dojučerašnjih “cimera” iz Zvezde pred kojima će ispred Loznice stajati još jedna futsal legenda, Marko Perić. Slede ubrzo i utakmice protiv FON-a, zatim vodeće ekipe Druge Futsal Lige Srbije, ekipe KMF Bečej i na kraju prilika za revanš meč, za jedini poraz do sada, utakmica protiv osvajača Kupa Vojvodine, ekipe KMF Tisa. Nakon toga,  pod vođstvom dugogodišnjeg reprezentativca i velikog majstora srpskog futsala Vladimira Milosavca, sledi nastavak priprema za drugi deo sezone koji počinje 05 marta kada u prvom kolu kući dočekuju indijans inđija, zatim KMF Kikinda u gostima i kreće play off, da budemo objektivni, pošto su ubedljivo prvi u svojoj grupi, baraž za popunu Druge Futsal Lige Srbije protiv pobednika Treće Futsal Lige Vojvodine grupa Zapad.

Iz Uprave KMF Novi Sad želeli bi ponovo da se naročito zahvale firmi ,,Galens Invest” i gospodi Nebojši Petriću i Saši Galiću, koji su nam i omogućili najnovija pojačanja iz KMF “Crvena Zvezda”, koja ne treba posebno predstavljati.

Veliku zahvalnost dugujemo i vašem Futsal Balkanu, koji je odvojio medijski prostor i propratio naše aktivnosti koje se neće završiti samo na papiru, već će kroz viziju rukovodstva kluba biti proširen dijapazon futsala u Novom Sadu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.